Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
Advocaat

Jaouad Seghrouchni

Jaouad Seghrouchni is een zeer scherpe en goedlachse advocaat, met een praktische focus.

Opleiding en carrière

Jaouad heeft rechten gestudeerd aan de universiteit Leiden en is in 2014 afgestudeerd in het Civiel recht. Daarnaast heeft hij aan de Graduate Institute of International and Development Studies in Genève de LL.M. Public International Law Cum Laude afgerond. Tijdens zijn studie nam Jaouad deel aan het Honours Collega Law programma en verrichte hij als lid van de prestigieuze Leidse studievereniging Mordenate College onder meer verschillende commissiewerkzaamheden. Na zijn studie startte Jaouad in september 2015 bij Loyens & Loeff zijn carrière als advocaat arbeidsrecht. Sinds september 2021 is hij werkzaam bij De Clercq.

Dagelijkse praktijk van Jaouad

“In mijn dagelijkse praktijk houd ik mij bezig met alle facetten van het arbeidsrecht. Ik adviseer zowel nationale als internationale ondernemingen over collectief en individueel ontslag, reorganisaties, fusies, arbeidsvoorwaarden en arbeidsongeschiktheid. Ook procedeer ik geregeld over deze onderwerpen. Daarnaast publiceer ik regelmatig in academische tijdschriften over allerlei arbeidsrechtelijke kwesties zoals de kwalificatie van de arbeidsrelatie met de platformwerker.”

Rechtsgebiedenregister

Jaouad Seghrouchni heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  •  Arbeidsrecht

Houdt zich ook bezig met:

  • Collectief ontslag
  • Internationaal arbeidsrecht
  • Medezeggenschap

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Lidmaatschappen

Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten (VJAA)
Vereniging Haagse Arbeidsrecht Advocaten (VHAA)
European Employment Lawyers Association (EELA)

Kennisblogs van Jaouad Seghrouchni