Blogserie

In de 7-delige blogserie over de gevolgen van de invoering van de WBTR leggen onze specialisten uit met welke veranderingen u rekening moet houden. U leest meer achtergrondinformatie en krijgt tips en adviezen aangereikt waar u direct mee aan de slag kunt in de praktijk. Klik hier voor deel 1 van de blogserie.

Adviestraject

Onze specialisten adviseren en begeleiden diverse besturen en/of raden van toezicht. De relevante wijzigingen uit de WBTR worden dan gezamenlijk toegelicht en besproken. Daarnaast vindt een beoordeling plaats of de WBTR zou moeten leiden tot een wijziging van statuten. Ons notariaat kan de wensen vervolgens in de statuten verwerken. Van dit maatwerk wordt door veel cliënten gebruik gemaakt en op deze wijze wordt laagdrempelig tot de beste structuur gekomen. Is dit teveel voor u? Dan kan ons notariaat u ook assisteren bij het wijzigen van de statuten zoals u dat wenst.

Klik op afbeelding voor vergroting

Beslisboom

Aan de hand van dit overzichtelijke schema kunt u zelf bepalen of u in actie moet komen. Heeft u nog vragen of advies nodig? Schroom dan niet om contact op te nemen.

 

Contactpersonen

Heeft u vragen of behoefte aan advies? Neem dan gerust met een van onze specialisten contact op. Zij staan u graag te woord en kunnen u ook adviseren en eventueel begeleiden bij het ondernemen van actie.

Sacha Krekel startte na zijn rechtenstudie in Leiden in 2005 als advocaat binnen de sectie Ondernemingsrecht van De Clercq. De eerste jaren deed hij veel ervaring op in de brede ondernemingsrechtelijke praktijk. Na het afronden van een postdoc opleiding aan de Grotius Academie in 2010 besloot hij zich verder te specialiseren op het gebied van procederen en andere vormen van geschilbeslechting, zoals arbitrage. Inmiddels is Sacha partner van de sectie Ondernemingsrecht en bestaat zijn praktijk voornamelijk uit het adequaat oplossen van geschillen en het voeren van procedures.

 

 

 

 

Eveline Bakker studeerde in 2016 af aan de Universiteit Leiden, waar ze twee masters afrondde: Fiscaal recht én Ondernemingsrecht. Met het volgen van de minor Bedrijfswetenschappen richtte ze haar focus echter al in de bachelor-fase van haar studie op het ondernemingsrecht. Tijdens haar studie deed ze via verschillende stages bovendien al waardevolle werkervaring op. Sinds 2015 versterkt Eveline de sectie Ondernemingsrecht van De Clercq.