Praktische handleiding > Download

Speciaal voor u hebben we een praktische handleiding ‘Wat betekent NIS2 voor uw organisatie?’ geschreven. Ontdek uw beste vervolgstappen voor NIS2. Vul in het formulier hieronder uw naam, e-mailadres en organisatie in om de praktische NIS2 gids te ontvangen.

 

Ontwerp zonder titel (6)

 

Download hier!

Vul hier uw gegevens in om de praktische NIS2 gids te downloaden.

NIS2 Boardroom training

Bestuurders opgelet: in oktober 2024 treedt NIS2 in werking. Geldt de NIS2 voor uw organisatie? Dan bent u vanaf dat moment bij wet verplicht een cybersecurity-training te volgen. Secura en De Clercq Advocaten Notariaat helpen u graag om aan deze wettelijke trainingseisen te voldoen. Tijdens onze NIS2 Boardroom Training ontdekt u hoe u de digitale infrastructuur van uw organisatie kunt beschermen tegen cyberdreigingen. Na deze 1-daagse training voldoet u aan de opleidingsverplichting van NIS2 en ontvangt u een certificaat. De NIS2 Boardroom Training is een samenwerking van De Clercq Advocaten Notariaat en de cybersecurity experts van Secura.

 

NIS2 blogreeks

In deze blogreeks behandelen wij verschillende onderdelen uit de NIS2:

NIS2 blogreeks / Deel 1: Wat is de NIS2?
NIS2 blogreeks / Deel 2: Passende informatiebeveiligingen op basis van de NIS2
NIS2 blogreeks / Deel 3: Passende informatiebeveiliging op basis van de NIS2 – minimummaatregelen

Vragen?

a Neem voor al uw vragen over NIS2 of

 

"Wij kunnen u helpen bij het beantwoorden van al uw vragen, zodat u weet waar u aan toe bent en gericht en efficiënt kunt werken aan de naleving van NIS2."

Natascha van Duuren
Advocaat en partner De Clercq Advocaten Notariaat

"Deze vereisten zijn eigenlijk dingen die voor elk bedrijf slim zijn om te doen. Zelfs als uw bedrijf niet onder NIS2 valt, is het een goed idee om deze vereisten te gebruiken om weerbaarder te worden tegen cyberaanvallen."

Sjoerd Peerlkamp
Manager Industriële Marktgroep Secura

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van de boeiende updates en handige juridische tips.