OR Live: Diversiteit en Inclusie!

Op 12 oktober aanstaande vindt de OR Live, de grootste jaarlijkse expo- en workshopdag voor ondernemingsraden, weer plaats. Natuurlijk zijn ook de medezeggenschapsspecialisten van ons WOR-team weer present en zullen zij een aantal interessante workshops verzorgen. De komende dagen zoomen wij steeds op een van onze vier workshops in. Renate trapt als eerste af.

OR en diversiteit en inclusie: door Renate Vink-Dijkstra

Diversiteit en inclusie spelen op dit moment een belangrijke rol in onze maatschappij. Hoe zorg je voor meer gelijkheid, diversiteit en inclusie in organisaties? Hoe creëer je een veilige werkomgeving waar ook voldoende aandacht is voor diversiteit en inclusie?

Tijdens deze interactieve workshop licht Renate Vink-Dijkstra toe welke rol de OR hierbij kan vervullen en krijg je een aantal praktische tips en handige tools om diversiteit en inclusie binnen jouw organisatie op de kaart te zetten of te vergroten.

Wij zijn de hele dag op de beurs aanwezig om oude bekenden te begroeten en nieuwe mensen te leren kennen. De mensen die ons al kennen weten dat wij het altijd leuk vinden om met hen te sparren over wat er zoal binnen hun organisatie leeft, vragen te beantwoorden en dat de celebrations klaar staan. Ook demonstreren wij graag onze gratis WOR-app.

Wij hebben weer zin in deze dag! U ook? Meld u dan aan!

Twijfelt u nog of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Renate Vink-Dijkstra, Advocaat en Partner Arbeid, Medezeggenschap & Pensioen