Jaargids advocatuur 2023

In de Jaargids Advocatuur 2023 van Het Financieele Dagblad, het verhaal van Natascha van Duuren. De Clercq is pionier op het gebied van IT-recht en expert op het gebied van cybersecurity wet- en regelgeving.

Natascha van Duuren leidt het Cybersecurity Team van De Clercq dat ondernemers helpt tijdig te voldoen aan alle wet- en regelgeving die op hen afkomt en ondernemers adviseert hoe zij cyberrisico’s kunnen beperken. Als ondernemers onverhoopt toch getroffen worden door een incident, dan is het van belang dat zij onmiddellijk een beroep kunnen doen op expert die hen adviseren en bijstaan bij de afhandeling van een incident. Daar komt veel bij kijken en dat vereist specialistische kennis. Het team staat 24/7 klaar voor ondernemers die door een cyberaanval zijn getroffen om hen van A tot Z te begeleiden bij de afhandeling van het incident. De Clercq beschikt over een groot netwerk met forensisch IT-specialisten en andere adviseurs waarmee zij korte lijnen heeft en snel kan schakelen.

Volgens cybersecurity experts is het einde van de exponentiële groei van cyberaanvallen helaas nog niet in zicht zodat cybersecurity prioriteit nummer één van boardrooms moet zijn en blijven.

Lees hier het hele artikel: Jaargids Advocatuur 2023