Henriëtte ging na het behalen van twee universitaire titels aan de Universiteit Leiden in 1989 aan de slag bij ons kantoor. Ze was onze eerste vrouwelijke advocaat. Tien jaar later trad ze als partner toe tot de maatschap. In 2002 volgde Henriëtte de NMI-erkende opleiding tot mediator, sinds 2014 is ze geregistreerd mediator bij de Mediators Federatie Nederland (MfN). Voor het adequaat vervullen van haar rol als toezichthouder rondde Henriëtte in 2013 met goed gevolg de Commissarissencyclus bij Nyenrode af.

Naast haar drukke praktijk als advocaat en teamleider binnen het team Arbeid, Medezeggenschap & Pensioen, zet zij zich ook maatschappelijk actief in. Zo is zij voorzitter van het MVO-platform SPARK voor de regio Leiden. Daarnaast is ze bestuurslid juridische zaken bij Zorg en Zekerheid Leiden Basketball en lid van de Raad van Toezicht van Naturalis Biodiversity Center. En of dat nog niet druk genoeg is, trad zij dit jaar toe tot de Raad van Commissarissen van Inzowijs – Begeleiding voor Kinderen.

Wij kennen Henriëtte als energiek, spontaan en deskundig. Haar talrijke nevenactiviteiten verraden een brede kijk op het vak en een brede belangstelling voor de wereld om haar heen. Wij vinden het dan ook Machtig Mooi en volkomen terecht dat juist ‘onze’ Henriëtte de eerste vrouwelijke Machtigste van Leiden is! Wilt u contact met haar opnemen? Klik dan hier.

Machtigste van Leiden

Vragen?

Heeft u nog vragen, Neemt u dan contact op met Henriëtte van Baalen, Partner, Advocaat & mediator, Arbeid, Medezeggenschap & Mediation.