Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
Overzicht Delen
Arbeid, Medezeggenschap & Pensioen

Cursussen Wnra aan Rijksuniversiteit Groningen

24 december 2018 - < 1 minuten leestijd

Op 1 januari 2020 treedt de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (Wnra) in werking. Wat betekent de invoering van de Wnra voor uw overheidsorganisatie? Hoe ziet het overgangsrecht eruit en wat kunt u in de overgangsperiode regelen? En wat betekent de invoering van een cao voor overheidswerkgevers en het verdwijnen van het georganiseerd overleg? Op 11 april 2019 zal onze specialist Vincent Stavleu op de Rijksuniversiteit Groningen twee cursussen geven met betrekking tot deze onderwerpen.

’s Ochtends staat de cursus ‘Wnra – wat kunt u doen in de overgangsperiode?’ op het programma. Vincent Stavleu gaat hierbij uitgebreid in op het overgangsrecht en de vraagstukken die bij de overgang van het oude naar het nieuwe recht spelen.

’s Middags zal onze specialist de cursus ‘Wnra: cao en medezeggenschap’ geven. Hierin wordt onder andere besproken de rol van de ondernemingsraad en de invoering van een cao voor overheidswerkgevers.

Wilt u meer informatie over de cursussen of inschrijven? Klik dan hier!

Vincent Stavleu heeft een tienjarige loopbaan bij de politie gehad. Allereerst bij de politie Haaglanden en vervolgens als juridisch adviseur bij de Korpsstaf van de Nationale Politie. Tijdens zijn werkzaamheden bij de Nationale Politie heeft Vincent in vier jaar zijn Master Rechten afgerond, waarna hij de overstap heeft gemaakt naar de advocatuur. Naast het reguliere arbeidsrecht houd hij zich ook bezig met bestuursrecht en het ambtenarenrecht, waaronder de normalisering van de rechtspositie van ambtenaren. De ervaring die hij in zijn ‘vorige leven’ heeft opgedaan, komt hem daarbij uitstekend van pas.

Heeft u vragen over deze cursus of over de Wnra? Neem dan contact op met Vincent Stavleu.

Ook interessant?