In de WOR-app worden de belangrijkste wetsartikelen duidelijk toegelicht met per artikel handige tips en tricks. Daarnaast is er een trefwoordenlijst opgenomen, die toelichting geeft op veel gebruikte termen in het medezeggenschapsrecht. Met de WOR-app kan een Ondernemingsraad makkelijker opzoeken wat zijn rechten zijn. De ondernemer kan eenvoudig checken waarover advies of instemming aan de OR moet worden gevraagd. Vooral handig in een overlegvergadering: alle informatie is direct beschikbaar.

Kortom, de WOR-app is onmisbaar voor iedereen die wel eens met medezeggenschap te maken heeft!

Ernst van Win, advocaat/partner Arbeid, Medezeggenschap & Pensioen: “Als een van de grootste arbeidsrechtteams van Nederland hebben wij ons onder andere gespecialiseerd in het medezeggenschapsrecht. Wij merken dat veel van onze cliënten binnen dit specialisme behoefte hebben aan een duidelijke en praktische toelichting op de artikelen die zijn opgenomen in de WOR. In de app vind je dat terug. Ik ben trots op het resultaat, waar heel hard aan is gewerkt door ons team.”

Wilt u de nieuwe app direct downloaden? Ga dan met uw smartphone naar www.declercq.com/worapp. Vanaf deze pagina kunt u de app eenvoudig op het scherm van uw smartphone plaatsen. Maar ook via uw desktop kunt u de app via deze link raadplegen. Daarnaast is de app beschikbaar in de Google Play Store, klik hier.

Vragen?

Heeft u vragen over dit artikel, neemt u dan contact op met ons team Arbeidsrecht, Medezeggenschap & mediation