FutureXL is actief in de volle breedte van de digitale transformatie. Dit doet FutureXL door middel van kennisdeling via inhoudelijke masterclasses. Zij doet dit ook door experts op Future Roles te leveren en door regie te voeren over deze transformatie. Governance, risk en compliance zijn daarbij van groot belang. Natascha van Duuren is als expert toegevoegd aan het team van Future XL om haar kennis en expertise op het gebied van compliance in te brengen. We stevenen af op een toekomst met robots, drones en miljoenen slimme sensoren. Het is daarbij van groot belang te opereren binnen de kaders van de (privacy)wet- en regelgeving en binnen de richtlijnen van de Toezichthouders.

Natascha van Duuren is partner en advocaat gespecialiseerd in IT, IE & Privacy. Natascha adviseert nationale en internationale cliënten over kwesties met betrekking tot IT en privacy. Zij is al jaren de vaste sparringpartner van diverse grote bedrijven en instellingen. Natascha heeft de postdoctorale opleiding Informaticarecht en de specialisatieopleiding Privacy en Persoonsgegevens afgerond en is lid van diverse specialistenverenigingen, waaronder de VIRA, VPR en NvvIR. Zij is voorzitter van de Interessegroep IT-Recht van het KNVI (en uit dien hoofde deelnemer van de werkgroep Data Delen van de Nationale AI Coalitie) en redacteur van de bundels “Multidisciplinaire aspecten van Blockchain” en Multidisciplinaire aspecten van Artificial Intelligence”.

 

Vragen?

Wilt u meer informatie over wat FutureXL voor uw organisatie kan betekenen? Bezoek dan de website https://www.futurexl.nl/. Lees hier meer over de expertise van Natascha van Duuren of neem contact op om kennis te maken!