De advocaten van De Clercq hebben jarenlange ervaring op alle gebieden die relevant zijn voor het adviseren en – als het nodig is – het procederen in situaties waar ondernemingen in moeilijkheden verkeren. Snelle actie kan immers essentieel zijn. Alle expertise die hierbij komt kijken, is samengebracht in het herstructureringsteam van De Clercq en indien nodig wordt met andere specialisten zoals accountants en fiscalisten samengewerkt. Op deze wijze kan het beste resultaat behaald worden. In de afgelopen jaren is het herstructureringsteam bij diverse grote landelijke kwesties betrokken geweest en heeft zij, zowel aandeelhouders, bestuurders, ondernemingsraden als crediteuren, daarin geadviseerd.

Door de huidige crisis krijgt zij steeds vaker vragen op het vlak van herstructurering. Naar aanleiding daarvan heeft het team een whitepaper geschreven met daarin een overzicht van de belangrijkste zaken waaraan moet worden gedacht. Een en ander is weergegeven in een infographic.

Wilt u het whitepaper graag ontvangen? Laat dan hieronder uw gegevens achter. Het whitepaper wordt per e-mail aan u toegezonden.

Vragen?

Heeft u vragen over herstructurering, neemt u dan contact op met het team Ondernemingsrecht.