Focus

Deze stap weerspiegelt de groeiende trend in de advocatuur naar niche-vorming. “Deze strategische specialisatie stelt ons in staat om onze klanten op unieke wijze te bedienen, waarbij wij diepgaande expertise, maatwerk-dienstverlening en een doelgerichte aanpak bieden die specifiek is afgestemd op hun individuele behoeften,” aldus Natascha van Duuren, partner IT, Privacy & Cybersecurity.

“Op onze vernieuwde website worden deze gespecialiseerde diensten op een heldere en uitgebreid toegelichte wijze gepresenteerd,” gaat Van Duuren verder.  “Met een strak en modern design is de website ontworpen om bezoekers moeiteloos toegang te geven tot relevante informatie, waardoor zij snel en efficiënt de juridische expertise vinden die past bij hun specifieke behoeften.”

Klaar voor de toekomst, nationaal en internationaal

Met kantoren in Leiden en Den Haag positioneert De Clercq zich niet alleen als een lokaal geworteld kantoor, maar ook als een speler met nationale en internationale reikwijdte. De deelname aan het gerenommeerde netwerk IR Global en de recente vermelding in Legal500 onderstrepen deze internationale erkenning en bekwaamheid.

ESG duurzaamheid

“Als vooruitstrevend advocatenkantoor hechten we ook veel waarde aan duurzaamheid,” vertelt Henriëtte van Baalen, partner Mediation. “We integreren Environmental, Social, en Governance (ESG)-overwegingen in onze dagelijkse praktijk, strevend naar verantwoord ondernemerschap e  n het leveren van duurzame waarde aan onze cliënten en de samenleving.”