Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Werken bij De Clercq


Over werken bij De Clercq

We leggen de lat hoog, voor onszelf én voor jou. We zoeken daarom topjuristen met ambitie en een eigen stijl. Bevlogen mensen die iets extra’s brengen. Bruggenbouwers met een brede belangstelling voor – en grote betrokkenheid bij – hun cliënten, hun zaken en ons kantoor. Want wij zijn De Clercq. En onze excellente dienstverlening vraagt om excellente mensen.

Vacatures

Advocaat-medewerker


Bestuursrecht & Vastgoedrecht

Het team vastgoed- en bestuursrecht treedt met name op voor middelgrote projectontwikkelaars, vastgoedbeleggers, woningcorporaties en VVE’s. Ter versterking en uitbreiding van het vastgoed- en bestuursrechtteam zijn wij op zoek naar een advocaat-medewerker met 4 tot 6 jaar ervaring in het bestuursrecht.

Lees meer

Medior Business Developer


Ben jij ambitieus en bevlogen, heb jij ervaring op het gebied van business development en sales in de advocatuur? Solliciteer dan naar deze functie!

Lees meer

Notarieel Secretaresse


Heb jij secretariële ervaring op notarieel gebied en heb je HBO werk- en denkniveau? Ben jij proactief, betrokken en sociaal vaardig en beschik je over een gezonde dosis humor en goede communicatieve vaardigheden? Solliciteer dan nu!

Lees meer

Kandidaat-Notaris


Heb jij 3 tot 5 jaar ervaring als kandidaat-notaris en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Student stagiair


Ondernemingsrecht

Ben jij op zoek naar een uitdagende studentstage en zit je in de laatste fase van je bachelor of volg je een master? Solliciteer dan bij De Clercq! Wij bieden studenten de mogelijkheid om twee maanden stage te lopen op de sectie Ondernemingsrecht/Tuchtrecht.

Lees meer

Student stagiair


Arbeid, Medezeggenschap & Pensioen

De Clercq biedt je de mogelijkheid om twee maanden stage te lopen binnen de sectie Arbeid, Medezeggenschap & Pensioen. Tijdens je kennismaking met de praktijk word je begeleid door een ervaren advocaat.

Lees meer

Student stagiair


IE, ICT & Privacy

Ben jij op zoek naar een uitdagende studentstage en zit je in de laatste fase van je bachelor of volg je een master? Solliciteer dan bij De Clercq! Wij bieden studenten de mogelijkheid om twee maanden stage te lopen op de sectie IE, ICT & Privacy.

Lees meer

Student stagiair


Notariaat

Ben jij op zoek naar een uitdagende studentstage en zit je in de laatste fase van je bachelor of volg je een master? Solliciteer dan bij De Clercq! Wij bieden studenten de mogelijkheid om twee maanden stage te lopen bij ons notariaat.

LEES MEER

Open sollicitaties

Heb je geen passende vacature gevonden, maar denk je dat je wél een aanwinst voor ons kantoor zou kunnen zijn? Mail dan je cv met een overtuigende motivatie naar werkenbij@declercq.com. We houden je cv maximaal 6 maanden in portefeuille.

Voor meer informatie over werken bij De Clercq kun je contact opnemen met Annemarie van Egmond.

a.vanegmond@declercq.com /  +31 (0)71 581 54 43

Medewerkers aan het woord

Advocaat

Eveline Bakker

Sinds begin 2014 ben ik werkzaam bij De Clercq. Wat mij vanaf het begin heeft aangetrokken, is de manier van werken binnen kantoor. Er wordt vanzelfsprekend hard gewerkt, maar je kunt altijd bij iemand binnen stappen wanneer je vragen hebt over een specifiek dossier of anderszins. Dat levert een efficiënte manier van werken op.

Bovendien heerst binnen het kantoor een prettige, informele sfeer. Sinds ik begonnen ben bij De Clercq heb ik alle ruimte gekregen om door te groeien, hetgeen er uiteindelijk voor heeft gezorgd dat ik nu als advocaat-stagiaire werk.

Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen en je te focussen op die specifieke onderwerpen en rechtsgebieden die jou interesseren.

Naast het werk is er ook genoeg tijd voor ontspanning. Op vrijdagmiddag hebben wij de kantoorborrel in onze eigen kroeg. Al deze dingen samen zorgen ervoor dat ik bij De Clercq op mijn plek ben.