Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Werken bij De Clercq


Over werken bij De Clercq

We leggen de lat hoog, voor onszelf én voor jou. We zoeken daarom topjuristen met ambitie en een eigen stijl. Bevlogen mensen die iets extra’s brengen. Bruggenbouwers met een brede belangstelling voor – en grote betrokkenheid bij – hun cliënten, hun zaken en ons kantoor. Want wij zijn De Clercq. En onze excellente dienstverlening vraagt om excellente mensen.

Vacatures

Advocaat medewerker


IT, IE & Privacy

Binnen de sectie IT, IE & Privacy ligt de focus volledig op informatie- en communicatietechnologie. Met onze gedegen expertise zijn we de vaste sparringpartner van vooraanstaande bedrijven en instellingen.

Lees meer

Advocaat medewerker


Arbeid, Medezeggenschap & Pensioen

De sectie Arbeid, Medezeggenschap & Pensioen is een van de grootste arbeidsrechtteams van Nederland. We adviseren bedrijven en (semi)publiekrechtelijke instellingen over alle aspecten van het arbeidsrecht.

Lees meer

Advocaat / partner


Vastgoed, Overheid & Notariaat

De sectie Vastgoed, Overheid & Notariaat werkt voor de private én de publieke sector. We adviseren in zaken met betrekking tot het vastgoed-, monumenten- en bestuursrecht en verlenen daarnaast notariële diensten.

Lees meer

Student stagiairs


IT, IE & Privacy

De Clercq biedt je de mogelijkheid om twee maanden stage te lopen binnen de sectie IT, IE & Privacy. Tijdens je kennismaking met de praktijk word je begeleid door een ervaren advocaat.

Lees meer

Student stagiairs


Arbeid, Medezeggenschap & Pensioen

De Clercq biedt je de mogelijkheid om twee maanden stage te lopen binnen de sectie Arbeid, Medezeggenschap & Pensioen. Tijdens je kennismaking met de praktijk word je begeleid door een ervaren advocaat.

Lees meer

Stagiair Marketing & Communicatie


De Clercq biedt je de mogelijkheid om vijf maanden stage te lopen op het gebied van Marketing & Communicatie. De focus van deze stage ligt onder andere op social media, public relations, evenementen en onze website.

Lees meer

Open sollicitaties

Heb je geen passende vacature gevonden, maar denk je dat je wél een aanwinst voor ons kantoor zou kunnen zijn? Mail dan je cv met een overtuigende motivatie naar werkenbij@declercq.com. We houden je cv maximaal 6 maanden in portefeuille.

Voor meer informatie over werken bij De Clercq kun je contact opnemen met Annemarie van Egmond.

a.vanegmond@declercq.com /  +31 (0)71 581 54 43

Medewerkers aan het woord

Ik werk inmiddels twee jaar bij De Clercq, en ik ga nog elke dag met veel plezier naar mijn werk. Wat maakt De Clercq uniek, is De Clercq eigenlijk wel uniek? Ik ken niet álle advocatenkantoren in Nederland, dus ik kan niet met zekerheid zeggen of De Clercq uniek is, maar ik denk het wel.

Wanneer ik collega’s van andere advocatenkantoren spreek, dan springt vooral de vrijheid die ik bij De Clercq krijg eruit. Zo vind ik het bijvoorbeeld leuk om artikelen in tijdschriften te schrijven over de soms lastige combinatie van nieuwe technologie en privacy. Daar krijg ik de ruimte voor.

Daarnaast heb ik bij De Clercq een goede ‘work-life balance’. Natuurlijk werk ik wel eens tot in de late uurtjes of in het weekend, maar een gewoonte is het niet. Dit geeft mij de ruimte om naast mijn werk te blijven sporten en een sociaal leven te hebben.

Ten slotte, ook niet onbelangrijk, heb ik niet alleen leuke collega’s met wie ik over inhoudelijke onderwerpen kan sparren, maar met wie ik ook op vrijdagmiddag in onze bruine kroeg ‘de Vlercq’ een (of meer) biertjes kan drinken.

Sinds begin 2014 ben ik werkzaam bij De Clercq. Wat mij vanaf het begin heeft aangetrokken, is de manier van werken binnen kantoor. Er wordt vanzelfsprekend hard gewerkt, maar je kunt altijd bij iemand binnen stappen wanneer je vragen hebt over een specifiek dossier of anderszins. Dat levert een efficiënte manier van werken op.

Bovendien heerst binnen het kantoor een prettige, informele sfeer. Sinds ik begonnen ben bij De Clercq heb ik alle ruimte gekregen om door te groeien, hetgeen er uiteindelijk voor heeft gezorgd dat ik nu als advocaat-stagiaire werk.

Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen en je te focussen op die specifieke onderwerpen en rechtsgebieden die jou interesseren.

Naast het werk is er ook genoeg tijd voor ontspanning. Op vrijdagmiddag hebben wij de kantoorborrel in onze eigen kroeg. Al deze dingen samen zorgen ervoor dat ik bij De Clercq op mijn plek ben.