Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Werken bij De Clercq


Beginnend Advocaat-stagiair


Vastgoed & Bestuursrecht

Wij zoeken een advocaat-stagiair voor onze vastgoed en bestuursrechtpraktijk!

LEES MEER

Notarieel secretaresse


Ben jij een notarieel secretaresse, bij voorkeur met enige relevante ervaring in het notariaat, en ben je toe aan een nieuwe werkomgeving? Lees dan snel verder!

Lees meer

Marketing Communicatie Medewerker


Marketing & Communicatie

De Clercq zoekt een ambitieuze Marketing & Communicatie medewerker. In deze rol lever jij een belangrijke bijdrage aan alle activiteiten van onze marketing afdeling, die bestaat uit een Marketing Manager en een Marketing Medewerker.

Lees meer

Student stagiair


IT, Privacy & Cybersecurity

Ben jij op zoek naar een uitdagende studentstage en zit je in de laatste fase van je bachelor of volg je een master? Solliciteer dan bij De Clercq! Wij bieden studenten de mogelijkheid om twee maanden stage te lopen op de sectie IT, Privacy & Cybersecurity.

LEES MEER

Student stagiair


Arbeid, Medezeggenschap & Pensioen

De Clercq biedt je de mogelijkheid om twee maanden stage te lopen binnen de sectie Arbeid, Medezeggenschap & Pensioen. Tijdens je kennismaking met de praktijk word je begeleid door een ervaren advocaat.

Lees meer

Student stagiair


Ondernemingsrecht

Ben jij op zoek naar een uitdagende studentstage en zit je in de laatste fase van je bachelor of volg je een master? Solliciteer dan bij De Clercq! Wij bieden studenten de mogelijkheid om twee maanden stage te lopen op de sectie Ondernemingsrecht/Tuchtrecht.

Lees meer

Over werken bij De Clercq

We leggen de lat hoog, voor onszelf én voor jou. We zoeken daarom topjuristen met ambitie en een eigen stijl. Bevlogen mensen die iets extra’s brengen. Bruggenbouwers met een brede belangstelling voor – en grote betrokkenheid bij – hun cliënten, hun zaken en ons kantoor. Want wij zijn De Clercq. En onze excellente dienstverlening vraagt om excellente mensen.

Open sollicitaties

Heb je geen passende vacature gevonden, maar denk je dat je wél een aanwinst voor ons kantoor zou kunnen zijn? Mail dan je cv met een overtuigende motivatie naar werkenbij@declercq.com. We houden je cv maximaal 6 maanden in portefeuille.

Voor meer informatie over werken bij De Clercq kun je contact opnemen met Sanne Kramp of Annemarie van Egmond.

s.kramp@declercq.com
(0)71 581 54 45

a.vanegmond@declercq.com
(0)71 581 54 43

Medewerkers aan het woord

Advocaat

Eveline Bakker

Sinds begin 2014 ben ik werkzaam bij De Clercq. Wat mij vanaf het begin heeft aangetrokken, is de manier van werken binnen kantoor. Er wordt vanzelfsprekend hard gewerkt, maar je kunt altijd bij iemand binnen stappen wanneer je vragen hebt over een specifiek dossier of anderszins. Dat levert een efficiënte manier van werken op.

Bovendien heerst binnen het kantoor een prettige, informele sfeer. Sinds ik begonnen ben bij De Clercq heb ik alle ruimte gekregen om door te groeien, hetgeen er uiteindelijk voor heeft gezorgd dat ik nu als advocaat-medewerker werk.

Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen en je te focussen op die specifieke onderwerpen en rechtsgebieden die jou interesseren.

Naast het werk is er ook genoeg tijd voor ontspanning. Op vrijdagmiddag hebben wij de kantoorborrel. Al deze dingen samen zorgen ervoor dat ik bij De Clercq op mijn plek ben.