Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Werken bij De Clercq


Over werken bij De Clercq

We leggen de lat hoog, voor onszelf én voor jou. We zoeken daarom topjuristen met ambitie en een eigen stijl. Bevlogen mensen die iets extra’s brengen. Bruggenbouwers met een brede belangstelling voor – en grote betrokkenheid bij – hun cliënten, hun zaken en ons kantoor. Want wij zijn De Clercq. En onze excellente dienstverlening vraagt om excellente mensen.

Vacatures

Advocaat medewerker


Vastgoed & Bestuursrecht

In het team Vastgoed & Bestuursrecht van De Clercq werken we aan prachtige projecten: van sloop tot bouw en renovatie van woningvastgoed op prominente locaties. Wij adviseren over de ontwikkeling van zorgvastgoed en over de aanwijzing van monumenten. We denken mee over verkoop en verhuur van bedrijfsvastgoed. Onze specialisatie vinden wij een van de meest dynamische. Vind jij dat ook?

Lees meer

Kandidaat-Notaris


Het notariaat van De Clercq werkt voor een breed scala aan cliënten. Ondernemingen, projectontwikkelaars, vastgoedbezitters en particuliere kopers weten de weg naar De Clercq goed te vinden. Wij zijn op zoek naar een ambitieuze kandidaat- notaris die mee wil bouwen aan de verdere groei en professionalisering van het team en ons kantoor.

Lees meer

Advocaat medewerker arbeidsrecht & medezeggenschap


De Clercq zoekt een ambitieuze advocaat medewerker voor haar arbeids- en medezeggenschapsrechtpraktijk!
Ons team Arbeid, Medezeggenschap & Pensioen is in 2022 uitgeroepen tot de #2 partner of choice op het gebied van medezeggenschap en wij zoeken iemand die ons ambitieuze team komt versterken.

Lees meer

Student stagiair


Ondernemingsrecht

Ben jij op zoek naar een uitdagende studentstage en zit je in de laatste fase van je bachelor of volg je een master? Solliciteer dan bij De Clercq! Wij bieden studenten de mogelijkheid om twee maanden stage te lopen op de sectie Ondernemingsrecht/Tuchtrecht.

Lees meer

Student stagiair


Arbeid, Medezeggenschap & Pensioen

De Clercq biedt je de mogelijkheid om twee maanden stage te lopen binnen de sectie Arbeid, Medezeggenschap & Pensioen. Tijdens je kennismaking met de praktijk word je begeleid door een ervaren advocaat.

Lees meer

Open sollicitaties

Heb je geen passende vacature gevonden, maar denk je dat je wél een aanwinst voor ons kantoor zou kunnen zijn? Mail dan je cv met een overtuigende motivatie naar werkenbij@declercq.com. We houden je cv maximaal 6 maanden in portefeuille.

Voor meer informatie over werken bij De Clercq kun je contact opnemen met Sanne Kramp of Annemarie van Egmond.

s.kramp@declercq.com
(0)71 581 54 45

a.vanegmond@declercq.com
(0)71 581 54 43

Medewerkers aan het woord

Advocaat

Eveline Bakker

Sinds begin 2014 ben ik werkzaam bij De Clercq. Wat mij vanaf het begin heeft aangetrokken, is de manier van werken binnen kantoor. Er wordt vanzelfsprekend hard gewerkt, maar je kunt altijd bij iemand binnen stappen wanneer je vragen hebt over een specifiek dossier of anderszins. Dat levert een efficiënte manier van werken op.

Bovendien heerst binnen het kantoor een prettige, informele sfeer. Sinds ik begonnen ben bij De Clercq heb ik alle ruimte gekregen om door te groeien, hetgeen er uiteindelijk voor heeft gezorgd dat ik nu als advocaat-medewerker werk.

Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen en je te focussen op die specifieke onderwerpen en rechtsgebieden die jou interesseren.

Naast het werk is er ook genoeg tijd voor ontspanning. Op vrijdagmiddag hebben wij de kantoorborrel. Al deze dingen samen zorgen ervoor dat ik bij De Clercq op mijn plek ben.