Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
Algemeen

De Clercq sponsort opening Facultair Jaar 2011-2012

7 september 2011 - < 1 minuten leestijd

Leiden, 7 september 2011 – Vanmiddag opende de Faculteit der Rechtsgeleerdheid in de Hooglandse Kerk het studiejaar met het openingscollege ‘Collegegeld omhoog, stufi omlaag!’ verzorgd door prof. dr. C.L.J. Caminada. Onder de toehoorders waren naast studenten die hun propedeuse-bul in ontvangst mochten nemen, ook hun trotse ouders.

De Opening van het Facultair Jaar is uitgegroeid tot een gewaardeerde traditie. Een traditie om trots op te zijn. Tijdens deze bijeenkomst markeert de Faculteit het begin van een nieuw facultair jaar met de prestaties uit het voorgaande jaar. In deze opzet passen ook de uitreiking van de JSVO Onderwijsprijzen en de NRC-essayprijs.

Goed je hier te zien
Als convenantpartner van de Faculteit zorgde De Clercq Advocaten Notarissen uit Leiden voor een extra feestelijk tintje aan de bijeenkomst. Een team van snelgeklede fotografes maakte foto’s van de gediplomeerden en deelde deze ter plekke uit, compleet met adres om de digitale versies de volgende dag te downloaden. Advocaat mr. Hanno Wols van De Clercq: “Onze Leidse rechtenfaculteit maakt studeren tot een feest dat wij graag helpen organiseren”.

Ook interessant?