Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
Overzicht Delen
Algemeen

De Clercq feliciteert House of Einstein met overwinning 1e LEF-voorronde

18 november 2013 - < 1 minuten leestijd

Dinsdag 29 oktober jl. vond de eerste LEF-voorronde van dit seizoen plaats bij Move your skills (ROC Leiden). De kandidaten PitchParrot, Better Bagels en House of Einstein presenteerden zichzelf aan jury en publiek. Uiteindelijk ging House of Einstein met het concept ‘a box of handpicked clothes for you’ met de winst naar huis.

De kandidaten
Pitch Parrot vertelt het verhaal van haar opdrachtgevers in een pakkende animatie van ongeveer 1 minuut inclusief een professionele voice over.
BetterBagels is uniek in Nederland. Ze worden gemaakt van biologische ingredienten, volgens traditioneel New York proces. De bagels worden in een open ambachtelijke bakkerij eerst gekookt, daarna gebakken, gekeerd en nog eens gebakken.
Winnaar House of Einstein zorgt dat de man van nu snel en gemakkelijk goede outfits kan kopen zonder zelf te winkelen. Op basis van een intake via Skype ontvangt hij de Einsteinbox met drie handgeselecteerde outfits. Een gedurfd concept dat hoge ogen gooide bij de jury. Ook juryvoorzitter Janbert Heemstra was onder de indruk en overhandigde Jantien Herfst en Mei Ling Tan onder meer een cheque voor juridische dienstverlening van De Clercq. Tot het prijzenpakket behoort tevens een cheque voor economisch-fiscaal advies van BDO Leiden en een persoonlijk adviesgesprek bij de Rabobank. De publieksprijs, een 1/2 pagina advertentie in IntoBusiness Magazine, ging naar Frank Zweerus van BetterBagels.

Wild card
House of Einstein is zeker van een plek in de finale volgende jaar zomer. Ditzelfde geldt voor de deelnemers van voorronde 2 en 3. De vakjury bepaalt na afloop van de voorrondes wie van de overige kandidaten middels een ‘wild card’ de finale haalt. Houd de  LEF-site in de gaten voor meer informatie.

1380768 539163766164806 1387389933 n

Ook interessant?