Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

De kritische succesfactoren bij Duurzame inzetbaarheid


Gratis webinar op 4 december van 10:00 - 11:00
Gratis webinar op 4 december van 10:00 - 11:00

Er is een enorm tekort aan arbeidskrachten in veel branches, zoals in onderwijs, zorg, IT en de horeca. Tegelijkertijd heeft een miljoen Nederlanders last van Burn-out klachten. 36% van de uitval van werknemers ontstaat door werkstress. Duurzame inzetbaarheid leidt aantoonbaar tot een hogere arbeidsproductiviteit, minder vacatures en minder uitval van werknemers.

In een wervelend webinar van een uur neemt Ernst van Win u mee in de wondere wereld van duurzame inzetbaarheid. Wat betekent het, maar vooral hoe pakt u het aan als HR specialist? Alle aspecten van dit onderwerp, de samenhang tussen de waarden van de onderneming, uw HR beleid en het arbeidsrecht, Arbo en ook het medezeggenschapsrecht komen aan de orde. Een integrale aanpak is essentieel om iedereen binnen de organisatie mee te krijgen.

Na een uur heeft u voldoende handvatten om in uw eigen organisatie aan de gang te gaan met dit belangwekkende onderwerp. Tijdens het webinar heeft u uiteraard de gelegenheid om vragen te stellen.

Ernst van Win

Advocaat bij Arbeid, Medezeggenschap & Pensioen

Ernst van Win is actief op het breukvlak van arbeid en onderneming en in de medezeggenschap. Het vinden van de beste oplossing voor zijn cliënten staat voor hem met stip bovenaan. Dat doet hij dan ook met de nodige bevlogenheid en vasthoudendheid. Daarnaast beschikt Ernst over het vermogen tot relativeren, wat hem regelmatig goed van pas komt in zijn werk als zakelijk mediator.

Opleiding en carrière

Na zijn rechtenstudie in Leiden trad Ernst in 1983 als advocaat in dienst bij De Clercq, waar hij vier jaar later partner werd en langere tijd de functie van managing partner vervulde. Sinds 1996 is hij ook geregistreerd mediator. Van 2009 tot 2012 was Ernst tevens deken van de Orde van Advocaten in Den Haag. In zijn lange carrière passeerden spraakmakende dossiers de revue, zoals die van de Waddenvereniging, Amarantis en woningcorporatie Lieven de Key. Ook begeleidde Ernst fusies van musea en orkesten. Vanuit zijn ‘kunst en recht-specialiteit’ was hij bovendien betrokken bij de aankoop van ‘De Brillenverkoper’ – het als oudste bekendstaande schilderij van Rembrandt – door de stad Leiden en Museum de Lakenhal. Ernst deelt graag zijn kennis: als docent onder meer via Law at Web (over reorganisaties en gedragsregels in de advocatuur) en OSR (over arbeidsrecht bij fusies en overnames) én als spreker op congressen en symposia.

De dagelijkse praktijk van Ernst

“De afgelopen drie decennia heb ik veel ervaring opgedaan in arbeidsrechtelijke en ondernemingsrechtelijke trajecten. Maar ook het (beroeps)aansprakelijkheidsrecht en het tuchtrecht maken deel uit van mijn dagelijkse praktijk. Als medezeggenschapsrechtadvocaat ben ik daarnaast betrokken bij grote ondernemingsraden – ook bij de overheid – en bij reorganisatie en overgang van ondernemingen. Met mijn brede ervaring in het procesrecht (corporate litigation) kan ik u echter ook uitstekend bijstaan in de rechtszaal, terwijl ik dankzij mijn onderhandelingsvaardigheden in staat ben om als zakelijk mediator partijen – waaronder partners in medische en juridische maatschappen – tot elkaar te brengen. Daarnaast treed ik regelmatig op als strategisch adviseur voor ondernemingsraden en als boardroom counselor.”

 

 

Ernst van Win is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland 

Ben jij erbij?

Meld je aan voor het webinar en krijg de video achteraf toegestuurd.

Ik ben erbij

Meld je aan

Meld je gratis aan en krijg de video gratis achteraf toegestuurd.

Webinar

Formulier voor aanmelden webinar
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook interessant?

Een leven lang leren

10 april 2017 Een leven lang leren