Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Secretaresse


Bij De Clercq Advocaten Notariaat staan we met twee benen middenin het zakenleven. Tot onze cliënten behoren met name nationale en internationale (beursgenoteerde) ondernemingen, mkb-ondernemingen en familiebedrijven. We beschikken over gedegen kennis van de juridische facetten van ondernemen, maar hebben ook de organisatorische en economische factoren waarmee onze cliënten te maken hebben scherp in het oog. We denken bovendien oplossingsgericht, met aandacht voor de korte én de lange termijn.

Ter ondersteuning van onze juristen zijn wij op zoek naar een secretaresse die mee wil bouwen aan de verdere professionalisering van het team en het laten excelleren van onze juristen.

Dit vraagt De Clercq van je…

Wij zijn op zoek naar een behulpzame secretaresse die:
– een (relevante) opleiding op MBO- of HBO-niveau heeft afgerond;
– een beschikbaarheid van (minimaal) 32 uur per week heeft;
– uitstekende kennis heeft van Microsoft Office en Outlook en zich andere systemen snel eigen maakt;
– het leuk vindt om samen te werken met andere secretaresses en een echte teamplayer is;
– energie krijgt van een divers scala aan cliënten en in staat is om contact te leggen met deze verschillende cliënten;
– accuraat is, prioriteiten kan stellen en goed kan relativeren;
– een uitstekende kennis heeft van de Nederlandse taal (kennis van de Engelse taal is een pré);
– rust uitstraalt en als een spin in het web kan fungeren.

… en dit hebben we je te bieden

Een uitdagende baan bij één van de leukste advocatenkantoren van Leiden. De Clercq heeft informele en collegiale omgangsvormen. Deuren staan open voor advies of ruggespraak, maar ook voor een luisterend oor of een schouderklop. Ook lunchen en borrelen we samen en ondernemen we regelmatig sociale activiteiten. Vanzelfsprekend kun je bij De Clercq rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, afgestemd op je persoonlijke profiel.

Wil je meebouwen aan het succes van De Clercq?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? En denk jij te kunnen voldoen aan de verwachtingen van onze juristen en cliënten? Neem dan contact op met Liselotte Schouten (HR Manager): 071 – 581 5445 of mail je sollicitatie naar [email protected].

De Clercq biedt gelijke kansen aan haar werknemers en gelooft dat een diverse workforce de sleutel is tot succes. Wij beoordelen kandidaten op ervaring en vaardigheden. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde werknemers en kijken ernaar uit om te ontdekken of deze rol bij jou past.