Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Salesmedewerker (16-24 uur)


Wij zijn op zoek naar een Salesmedewerker die mee wil bouwen aan de verdere groei en professionalisering van ons kantoor. In deze nieuwe functie ga jij je bezig houden met het acquireren van nieuwe cliënten en het uitbouwen van de relaties met bestaande cliënten. Dat doe je door het telefonisch maken van afspraken voor onze juristen. Ook bereid je deze afspraken voor en werk je ze uit. Daarnaast houd je cliëntgegevens bij in ons CRM systeem en bied je ondersteuning bij de organisatie en uitvoering van evenementen zoals kennisbijeenkomsten, relatie events, beurzen en congressen.

Dit verwacht De Clercq van je…

Je bent salesgericht en hebt ijzersterke communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als Engels. Je bent representatief en beschikt minimaal over een relevante MBO-opleiding. Ervaring met het beheer van een CRM-systeem is een pré, evenals brede kennis van en ervaring met Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint).

Daarnaast kun je veel vrijheid en verantwoordelijkheid aan. Je begrijpt bovendien dat ons kantoor geen ivoren toren is, maar een no-nonsense omgeving waarin we – in gelijkwaardigheid met cliënten en met elkaar – werken aan oplossingen voor de vraagstukken van morgen.

Dit heeft De Clercq je te bieden…

Een uitdagende baan binnen de stafafdeling van ons kantoor. De Clercq heeft informele, collegiale omgangsvormen. Deuren staan open voor advies of ruggespraak, maar ook voor een luisterend oor of een schouderklop. Ook lunchen en borrelen we samen en ondernemen we regelmatig activiteiten. Vanzelfsprekend kun je bij De Clercq rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, afgestemd op je persoonlijke profiel.

Wil je meebouwen aan het succes van De Clercq en er samen met ons de schouders onder zetten?

Zend dan je sollicitatie vóór 25 februari a.s. naar werkenbij@declercq.com. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Annemarie van Egmond (HRM-, Facilitair en ICT Manager, 071-5815300 of werkenbij@declercq.com).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld