Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Oproepkrachten secretariaat en Front Office


De Clercq Advocaten Notariaat werkt voor een breed scala aan cliënten. We adviseren voornamelijk nationale en internationale bedrijven en (semi)publiekrechtelijke instellingen en particulieren op diverse rechtsgebieden.

Ter ondersteuning van de front-office en het secretariaat zijn wij op korte termijn op zoek naar oproepkrachten voor drukke periodes, bij vakantie of ziekte.

Dit vraagt De Clercq van je…

Wij zijn op zoek naar enthousiaste  collega’s die (bijvoorbeeld naast een studie) tijd hebben voor een bijbaan, waarin zij flexibel inzetbaar zijn.

Nauwkeurigheid , een goede taalbeheersing (bij voorkeur ook Engels), aanpakken, flexibiliteit  en snel kunnen schakelen vinden wij belangrijk . Daarnaast zijn een prettige telefoonstem en een representatief uiterlijk van belang. Je kunt werken met de bekende Office applicaties zoals Outlook en Word. Affiniteit met de advocatuur en het notariaat is een pré, net zoals ervaring in een soortgelijke functie.

Ben je minimaal 8 uur per week beschikbaar en op zoek naar een leuke bijbaan? Dit is je kans!

… en dit hebben we je te bieden

De Clercq heeft informele, collegiale omgangsvormen. Deuren staan open voor advies of ruggespraak, maar ook voor een luisterend oor. We ondernemen regelmatig activiteiten ter vergroting van de saamhorigheid en teamspirit. Vanzelfsprekend kun je bij De Clercq rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, afgestemd op je persoonlijke profiel.

Wil je meebouwen aan het succes van De Clercq?

Verwacht jij te kunnen voldoen aan onze verwachtingen?  Stuur dan jouw sollicitatie vóór 1 maart a.s. aan werkenbij@declercq.com t.a.v. Annemarie van Egmond. Voldoe je niet aan het profiel, dan is solliciteren niet zinvol. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Annemarie van Egmond (HRM- en beleidsmedewerker) op 071 – 581 443.