Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Notarieel Secretaresse


Wij zijn op zoek naar een goede, accurate en enthousiaste Notarieel Secretaresse (32 tot 40 uur) die mee wil bouwen aan de verdere professionalisering van het team.

Het notariaat van De Clercq werkt voor een breed scala aan cliënten. Ondernemingen, projectontwikkelaars, vastgoedbezitters en particuliere kopers weten de weg naar De Clercq goed te vinden.

Dit vraagt De Clercq van je…

Je werkt nauw samen met onze notaris en kandidaat-notarissen in de vastgoedpraktijk en bij drukte werk je mee met de ondernemingsrechtpraktijk. Je ontzorgt onze (kandidaat-)notarissen en klerken door het opstarten en afwerken van dossiers, het onderhouden van klantcontact en door er –in het algemeen– voor te zorgen dat alles administratief goed loopt.

Je hebt een HBO of MBO4-opleiding succesvol afgerond, bent nauwkeurig, hebt een goede taalbeheersing (bij voorkeur ook Engels), weet van aanpakken en hebt aan een half woord genoeg. Affiniteit met de notariële praktijk is een pré, net zoals ervaring in een soortgelijke notariële functie.

Ben jij 4 á 5 dagen per week beschikbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dit is je kans!

… en dit hebben we je te bieden

De Clercq heeft informele, collegiale omgangsvormen. Deuren staan open voor advies, maar ook voor een luisterend oor. Daarnaast ondernemen we regelmatig activiteiten ter vergroting van de saamhorigheid en teamspirit. Vanzelfsprekend kun je bij De Clercq rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, afgestemd op je persoonlijke profiel.

Wil je meebouwen aan het succes van De Clercq?
Heb je affiniteit met de notariële praktijk? En ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Neem dan contact op met Sanne Kramp (HR Manager): 071 – 581 5445 of mail je sollicitatie naar werkenbij@declercq.com.

De Clercq biedt gelijke kansen aan haar werknemers en gelooft dat een diverse workforce de sleutel is tot succes. Wij beoordelen kandidaten op ervaring en vaardigheden. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde werknemers en kijken ernaar uit om te ontdekken of deze rol bij jou past.