Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Notarieel Secretaresse


Het notariaat van De Clercq werkt voor een breed scala aan cliënten. Ondernemingen, projectontwikkelaars, vastgoedbezitters en particuliere kopers weten de weg naar De Clercq goed te vinden.

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een goede, accurate en snelle NOTARIEEL SECRETARESSE (32 tot 40 uur) die mee wil bouwen aan de verdere professionalisering van het team.

Dit vraagt De Clercq van je…

Je werkt nauw samen met onze notaris en kandidaat-notarissen in de ondernemingsrecht en bij drukte of verlof in de vastgoedpraktijk. Je ontzorgt onze (kandidaat-)notarissen en klerken door het opstarten en afwerken van dossiers, het onderhouden van klantcontact en door er –in het algemeen– voor te zorgen dat alles administratief goed loopt.

Je hebt een HBO of MBO4-opleiding succesvol afgerond, bent nauwkeurig, hebt een goede taalbeheersing (bij voorkeur ook Engels), weet van aanpakken en hebt aan een half woord genoeg. Affiniteit met de notariële ondernemingsrechtpraktijk is een pré, net zoals ervaring in een soortgelijke notariële functie.

Ben je 4 á 5 dagen per week beschikbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dit is je kans!

… en dit hebben we je te bieden

De Clercq heeft informele, collegiale omgangsvormen. Deuren staan open voor advies, maar ook voor een luisterend oor. Daarnaast ondernemen we regelmatig activiteiten ter vergroting van de saamhorigheid en teamspirit. Vanzelfsprekend kun je bij De Clercq rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, afgestemd op je persoonlijke profiel.

Wil je meebouwen aan het succes van De Clercq?

Heb je affiniteit met de notariële praktijk? En herken jij je in het hiervoor omschreven profiel? Wij nodigen jou graag uit om kennis te komen maken! Interesse? Stuur jouw CV en motivatiebrief vóór 31 augustus a.s. aan werkenbij@declercq.com t.a.v. Sanne Kramp. Heb je toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!