Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Notarieel Secretaresse


Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en accurate Notarieel Secretaresse (32 tot 40 uur) die mee wil bouwen aan de verdere professionalisering van het team.

Dit vraagt De Clercq van je…

Wij zijn op zoek naar een behulpzame notarieel secretaresse voor minstens 32 uur per week. Jij hebt een afgeronde (relevante) opleiding op MBO- of HBO niveau en een passie voor secretariële werkzaamheden. Jij hebt uitstekende kennis van Microsoft Office, Outlook en bent in staat om nieuwe systemen snel eigen te maken. Je hebt een uitstekende kennis van de Nederlandse taal. Daarnaast ben jij enthousiast, proactief en heb jij de wens om samen te werken in een team.

Wat ga je doen?

Als notarieel secretaresse maak jij dossiers aan voor nieuwe zaken. Daarnaast maak jij akten passeerklaar en bereid je stukken voor voor de notaris of kandidaat-notarissen. Jij onderhoudt het contact met cliënten en derden. Je beheert de agenda’s, de mailbox en daarnaast ben jij het eerste telefonische aanspreekpunt voor cliënten. Dit is een slechts een beknopte samenvatting van de diverse werkzaamheden die jij in deze rol zal doen!

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dit is je kans!

… en dit hebben we je te bieden

Een uitdagende baan bij één van de leukste kantoren van Leiden. De Clercq heeft informele en collegiale omgangsvormen. Deuren staan open voor advies of ruggenspraak, maar ook voor een luisterend oor of een schouderklop. Ook lunchen en borrelen we samen en ondernemen we regelmatig sociale activiteiten. Vanzelfsprekend kun je bij De Clercq rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, afgestemd op je persoonlijke profiel.

Wil je meebouwen aan het succes van De Clercq?

Heb je affiniteit met de notariële praktijk? En ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Neem dan contact op met Sanne Kramp (HR Manager): 071 – 581 5445 of mail je sollicitatie naar werkenbij@declercq.com.

De Clercq biedt gelijke kansen aan haar werknemers en gelooft dat een diverse workforce de sleutel is tot succes. Wij beoordelen kandidaten op ervaring en vaardigheden. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde werknemers en kijken ernaar uit om te ontdekken of deze rol bij jou past.