Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Notarieel Secretaresse


Het notariaat van De Clercq werkt voor een breed scala aan cliënten. Ondernemingen, projectontwikkelaars, vastgoedbezitters en particuliere kopers weten de weg naar De Clercq goed te vinden.

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een goede, accurate en snelle NOTARIEEL SECRETARESSE (32 tot 40 uur) die mee wil bouwen aan de verdere professionalisering van het team.

Dit vraagt De Clercq van je…

Je werkt nauw samen met onze notaris en kandidaat-notarissen in de ondernemingsrecht en bij drukte of verlof in de vastgoedpraktijk. Je ontzorgt onze (kandidaat-)notarissen en klerken door het opstarten en afwerken van dossiers, het onderhouden van klantcontact en door er –in het algemeen– voor te zorgen dat alles administratief goed loopt.

Je hebt een HBO of MBO4-opleiding succesvol afgerond, bent nauwkeurig, hebt een goede taalbeheersing (bij voorkeur ook Engels), weet van aanpakken en hebt aan een half woord genoeg. Affiniteit met de notariële ondernemingsrechtpraktijk is een pré, net zoals ervaring in een soortgelijke notariële functie.

Ben je 4 á 5 dagen per week beschikbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging dan is dit je kans!

… en dit hebben we je te bieden

De Clercq heeft informele, collegiale omgangsvormen. Deuren staan open voor advies, maar ook voor een luisterend oor. Daarnaast ondernemen we regelmatig activiteiten ter vergroting van de saamhorigheid en teamspirit. Vanzelfsprekend kun je bij De Clercq rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, afgestemd op je persoonlijke profiel.

Wil je meebouwen aan het succes van De Clercq?

Heb je affiniteit met de notariële praktijk, en herken jij je in het hiervoor omschreven profiel, dan nodigen wij je uit om te reageren. Stuur dan jouw sollicitatie vóór 10 januari a.s. aan werkenbij@declercq.com t.a.v. Annemarie van Egmond. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Annemarie van Egmond (HRM-, Facilitair en ICT Manager) op 071 – 5815 443.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld