Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Notarieel Medewerker


Het notariaat van De Clercq Advocaten Notariaat werkt voor een breed scala aan cliënten. Particuliere kopers, vastgoedbezitters en projectontwikkelaars weten de weg naar De Clercq goed te vinden.

Ter ondersteuning van onze vastgoedpraktijk zijn wij op korte termijn op zoek naar een Notarieel Medewerker (32 uur) die mee wil bouwen aan de verdere professionalisering van het team.

Dit vraagt De Clercq van je…

Je werkt nauw samen met onze kandidaat-notaris en een notarieel medewerkster in de vastgoedpraktijk.

Nauwkeurigheid, een goede taalbeheersing (bij voorkeur ook Engels), aanpakken en snel kunnen schakelen vinden wij belangrijk. Affiniteit met vastgoed en partijen die in de vastgoedsector werken is een pré, net zoals ervaring in een soortgelijke notariële functie.

Heb je geen 9 tot 5 mentaliteit, ben je 4 dagen per week beschikbaar en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging dan is dit je kans!

… en dit hebben we je te bieden

De Clercq heeft informele, collegiale omgangsvormen. Deuren staan open voor advies of overleg, maar ook voor een luisterend oor. We ondernemen regelmatig activiteiten ter vergroting van de saamhorigheid en teamspirit. Vanzelfsprekend kun je bij De Clercq rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, afgestemd op je persoonlijke profiel.

Wil je meebouwen aan het succes van De Clercq?

Verwacht jij te kunnen voldoen aan onze verwachtingen en aan die van onze (kandidaat-) notarissen  en cliënten? Stuur dan jouw sollicitatie vóór 1 november a.s. aan werkenbij@declercq.com t.a.v. Annemarie van Egmond. Voldoe je niet aan het profiel, dan is solliciteren niet zinvol. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Annemarie van Egmond (HRM, Facilitair en ICT Manager) op 071 – 581 443.