Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Notarieel medewerker


Al sinds de oorsprong van ons kantoor in 1850 kijken we bij De Clercq vooruit. Dat vergt visie, maar ook focus. We hebben ons daarom gespecialiseerd in een select aantal rechtsgebieden en in specifieke markten. Hierbinnen volgen we de ontwikkelingen op de voet, analyseren we de impact ervan en ontwikkelen we inventieve juridische oplossingen.

Voor ons Notariaat zijn wij op zoek naar een enthousiaste notarieel medewerker (24-40 uur).

Het notariaat van De Clercq werkt voor een breed scala aan cliënten, van internationale bedrijven tot particulieren. Onze cliënten waarderen onze service en oplossingsgerichte houding.

Ter ondersteuning van onze vastgoed- en ondernemingsrechtpraktijk zijn wij op korte termijn op zoek naar een notarieel medewerker (m/v) die mee wil bouwen aan de verdere professionalisering van het team. Je werkt nauw samen met onze notaris en andere medewerkers in de zakelijke praktijk, met een focus op transacties. Je biedt ondersteuning in het maken van allerlei soorten akten en contracten.

Dit vraagt De Clercq van je…

Nauwkeurigheid, een goede taalbeheersing (bij voorkeur ook Engels), aanpakken en snel kunnen schakelen vinden wij belangrijk. Ervaring in een soortgelijke notariële functie is geen vereiste, maar wel een pré. Het belangrijkste vinden wij echter dat je een goed stel hersens hebt en dat je collegiaal bent.

Heb je geen 9 tot 5 mentaliteit en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging dan is dit je kans!

… en dit hebben we je te bieden

De Clercq heeft informele, collegiale omgangsvormen. Deuren staan open voor advies of ruggespraak, maar ook voor een luisterend oor. We ondernemen regelmatig activiteiten ter vergroting van de saamhorigheid en teamspirit. Vanzelfsprekend kun je bij De Clercq rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, afgestemd op je persoonlijke profiel.

Wil je meebouwen aan het succes van De Clercq?

Verwacht jij te kunnen voldoen aan onze verwachtingen en aan die van onze (kandidaat-) notarissen  en cliënten? Stuur dan jouw sollicitatie vóór 1 oktober a.s. aan werkenbij@declercq.com t.a.v. Annemarie van Egmond. Voldoe je niet aan het profiel, dan is solliciteren niet zinvol. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Annemarie van Egmond (HRM- en beleidsmedewerker) op 071 – 581 54 43.