Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Notarieel medewerker


Het notariaat van De Clercq werkt voor een breed scala aan cliënten. Ondernemingen, projectontwikkelaars, vastgoedbezitters en particuliere kopers weten de weg naar De Clercq goed te vinden.

Ter aanvulling van onze ondernemingsrechtpraktijk zijn wij op korte termijn op zoek naar een goede en snelle NOTARIEEL MEDEWERKER (32 tot 40 uur) die mee wil bouwen aan de verdere professionalisering van het team.

Dit vraagt De Clercq van je…

Je werkt nauw samen met onze notaris en kandidaat-notarissen in de ondernemingsrechtpraktijk, en bij drukte of verlof in de vastgoedpraktijk.

Je hebt een HBO of MBO4-opleiding succesvol afgerond, bent nauwkeurig, hebt een goede taalbeheersing (bij voorkeur ook Engels), weet van aanpakken en hebt aan een half woord genoeg. Affiniteit met de notariële ondernemingsrechtpraktijk is een pré, net zoals ervaring in een soortgelijke notariële functie.

Ben je 4 á 5 dagen per week beschikbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging dan is dit je kans!

… en dit hebben we je te bieden

De Clercq heeft informele, collegiale omgangsvormen. Deuren staan open voor advies, maar ook voor een luisterend oor. Daarnaast ondernemen we regelmatig activiteiten ter vergroting van de saamhorigheid en teamspirit. Vanzelfsprekend kun je bij De Clercq rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, afgestemd op je persoonlijke profiel.

Wil je meebouwen aan het succes van De Clercq?

Heb je affiniteit met de notariële praktijk en herken jij je in het hiervoor omschreven profiel, dan nodigen wij je uit om te reageren. Stuur jouw sollicitatie vóór 1 februari a.s. aan werkenbij@declercq.com t.a.v. Annemarie van Egmond. Voldoe je niet aan het profiel, dan is solliciteren niet zinvol.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Annemarie van Egmond HRM-, Facilitair en ICT Manager

Contactpersoon voor deze vacature is Annemarie van Egmond. Heb je vragen? Dan kun je telefonisch contact opnemen via 071-5815300 of stuur een e-mail naar werkenbij@declercq.com.

Meer over het notariaat