Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Medior Business Developer


Ben jij ambitieus en bevlogen, heb jij ervaring op het gebied van business development en sales in de advocatuur? Solliciteer dan naar onze functie van MEDIOR BUSINESS DEVELOPER

Voor deze functie zoeken wij iemand:

  • met HBO/WO werk- en denkniveau en een relevante opleiding op HBO/WO-niveau op het gebied van business development;
  • die minimaal 3 jaar relevante werkervaring heeft in de zakelijke dienstverlening op het gebied van relatiebeheer, sales en business development. Ervaring in de advocatuur is een pré;
  • die proactief, betrokken en sociaal vaardig is, en daarnaast beschikt over goede (digitale) communicatieve vaardigheden;
  • die kritisch en creatief is en die ontwikkelingen vertaalt naar concrete diensten en producten;
  • een stevige persoonlijkheid heeft en niet bang is om deze ook te tonen binnen een professionele organisatie;
  • met een beschikbaarheid van 32 tot 40 uur;

Wat ga je doen?

Samen met de partners ontwikkel jij een marketingstrategie, deze houd je bij en jij zorgt er voor dat deze strategie een succes wordt. Je volgt de trends en marktontwikkelingen in de advocatuur en die in de markten van onze cliënten en brainstormt met de partners over marktkansen en commerciële acties. Je bent sparringpartner van de partners, advocaten en (kandidaat)-notarissen voor het ontwikkelen en uitbouwen van de diverse praktijken. Ook vinden wij het belangrijk om bestaande relaties met cliënten verder uit te bouwen en verder te professionaliseren waarbij jij actief meedenkt.

Je bent verantwoordelijk voor de (digitale) marketinguitingen van ons kantoor en de wijze waarop wij naar buiten treden. Daarnaast ben je nauw betrokken bij het organiseren en uitvoeren van webinars en evenementen. Daarbij wordt je ondersteund door een Commerciële Management Assistente.

Wie zijn wij?

De Clercq is een kantoor met advocaten en notarissen die ambitie en een eigen stijl hebben. We leggen de lat hoog, voor onszelf én voor jou. We adviseren cliënten in verschillende disciplines en mogen veel organisaties van midden-groot MKB én publieke instellingen tot onze klantenkring rekenen. Bovendien is het kantoor onderdeel van een internationaal netwerk waarin actief wordt geparticipeerd.

Binnen De Clercq gaan we informeel en collegiaal met elkaar om. Deuren staan open voor advies of ruggespraak. Wij lunchen en borrelen samen en ondernemen regelmatig activiteiten. Tijdens deze coronaperiode ligt dat tijdelijk even stil, maar wij gaan dit zeker weer oppakken zodra dit kan en mag.

Vanzelfsprekend kun je bij De Clercq rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, afgestemd op je persoonlijke profiel. Wil je meebouwen aan het succes van De Clercq en er samen met ons de schouders onder zetten in een uitdagende baan binnen de stafafdeling van ons kantoor?

Zend dan je sollicitatie vóór 31 mei a.s. naar werkenbij@declercq.com. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Annemarie van Egmond (HRM-, Facilitair en ICT Manager, 071-581 53 00 of werkenbij@declercq.com).

Wij hebben begrip voor acquisitie naar aanleiding van deze vacature, maar stellen daar geen prijs op.