Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Marketing & Communicatie adviseur


Marketing & Communicatie adviseur (32/40 uur)

De Clercq zoekt een ambitieuze Marketing & Communicatie adviseur! In deze rol adviseer je de advocaten en notarissen over de marketing- en communicatiestrategie en maak je de vertaalslag naar een goede en professionele uitvoering.

Je werkveld is breed en beslaat de gebieden:

 • Marketing
 • Communicatie
 • Evenementen
 • Administratie rondom marketing & communicatie

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor de look and feel van de website en denk je mee over onze corporate en employer branding. Samen met twee andere collega’s beheer je onze socials (LinkedIn & Instagram). Daarnaast bereid je presentaties en clientbezoeken voor en draag jij zorg voor het organiseren van webinars, seminars, mailings en evenementen.

In deze rol brainstorm jij over hoe De Clercq haar cliëntenbestand uit kan breiden en hoe de marketinginspanningen daaraan bij kunnen dragen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om bestaande relaties met cliënten verder uit te bouwen en vragen wij jou daarin actief mee te denken. Kortom; een veelzijdige en diverse rol waarin jouw expertise en creativiteit alle ruimte krijgt!

Dit vraagt De Clercq van je…
Wij zijn op zoek naar een talentvolle marketing- en communicatie adviseur met:

 • een afgeronde Hbo-opleiding, bijvoorbeeld: communicatie of commerciële economie
 • minstens 2 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur binnen een zakelijke werkomgeving
 • een duidelijke visie op marketing en communicatie en de passie om dit samen met collega’s te vertalen naar concrete doelstellingen
 • de affiniteit om mee te denken vanuit een marketingperspectief over hoe De Clercq zich positioneert in de markt en over hoe relaties met cliënten kunnen worden uitgebreid
 • uitstekende schrijfvaardigheden in zowel het Nederlands als Engels
 • uitstekende digitale vaardigheden ten aanzien van Microsoft Office en Outlook en je bent in staat nieuwe systemen snel eigen te maken
 • een hands-on mentaliteit, pro activiteit en enthousiasme

… en dit hebben we je te bieden
 De Clercq is een nationaal en internationaal opererend advocaten- en notariskantoor waar de cliënt en de kwaliteit van de dienstverlening hoog in het vaandel staan. De staforganisatie is professioneel en dienstverlenend. De Clercq heeft informele en collegiale omgangsvormen. Respect voor mensen of gelijkwaardigheid is een belangrijke kernwaarde. Wij lunchen en borrelen samen en ondernemen regelmatig sociale activiteiten. Vanzelfsprekend kun je bij De Clercq rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, afgestemd op je persoonlijke profiel en de mogelijkheid verder te groeien in je rol en als sparring partner van de maatschap.

Wil je meebouwen aan het succes van De Clercq?
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Neem dan contact op met Sanne Kramp (HR Manager): 071 – 581 5445 of mail je sollicitatie naar werkenbij@declercq.com.

De Clercq biedt gelijke kansen aan haar werknemers en gelooft dat een diverse workforce de sleutel is tot succes. Wij beoordelen kandidaten op ervaring en vaardigheden. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde werknemers en kijken ernaar uit om te ontdekken of deze rol bij jou past.