Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Kandidaat-Notaris


De Clercq Advocaten Notariaat in Leiden heeft een vacature voor een

Kandidaat – Notaris (32 tot 40 uur in de week)

Het notariaat van De Clercq werkt voor een breed scala aan cliënten. Ondernemingen, projectontwikkelaars, vastgoedbezitters en particuliere kopers weten de weg naar De Clercq goed te vinden.
Wij zijn op zoek naar een ambitieuze kandidaat- notaris die mee wil bouwen aan de verdere groei en professionalisering van het team en ons kantoor.

Functieomschrijving
Als kandidaat-notaris houd je je bezig met de zakelijke praktijk. Je wordt niet op één rechtsgebied ingezet, maar krijgt een prachtige kans om op het gebied van vastgoed én ondernemingsrecht te adviseren. Je adviseert particulieren en DGA’s, je werkt samen met de notaris en advocaten van het team ondernemingsrecht en vervult de functie van vraagbaak voor de bedrijven waarvoor we werken.
Je bent veel bezig met vooruit kijken en meedenken met de cliënt. Hierbij is persoonlijk contact en het leveren van kwaliteit zeer belangrijk. Verder trek je regelmatig op met kantoorgenoten in zaken die specialistische kennis vereisen.

Dit neem je mee
– Bij voorkeur heb je 3 tot 6 jaar werkervaring als kandidaat-notaris. Ook als jij nog minder jaren werkervaring hebt, nodigen wij jou uit te solliciteren.
– De ambitie om bij te dragen aan onze dynamische praktijk en deze verder uit te bouwen.
– Niet bang uit jouw comfortzone te treden en jij vindt het leuk om nieuwe dingen te leren.
– Jij bent collegiaal, sociaal en communicatief vaardig.
– Jij staat stevig in jouw juridische schoenen en vindt het leuk om veel vrijheid en verantwoordelijkheid te krijgen in het werk.
– Sociale en maatschappelijke betrokkenheid.

En dit bieden wij jou
– Je werkt mee aan diverse zaken en jij krijgt de ruimte om jou te ontwikkelen in zowel vastgoed, ondernemingsrecht als familierecht.
– Goede begeleiding bij jouw verdere ontwikkeling zowel inhoudelijk als commercieel.
– De mogelijkheid om met jouw ideeën mee te bouwen aan de praktijk.
– Een zelfstandige functie waarin voldoende gelegenheid is om te sparren met collega’s.
– Een prettige werkomgeving met een informele sfeer in de teams.
– Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Wil je meebouwen aan het succes van De Clercq?
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan jouw sollicitatie vóór 31 maart a.s. aan werkenbij@declercq.com. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Sanne Kramp (HR Manager) op 071 – 581 54 45 en Stephanie Schoonhoven (kandidaat-notaris) op 071- 581 54 76.

Wij hebben begrip voor acquisitie naar aanleiding van deze vacature, maar stellen daar geen prijs op