Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Kandidaat-notaris


Al sinds de oorsprong van ons kantoor in 1850 kijken we bij De Clercq vooruit. Dat vergt visie, maar ook focus. We hebben ons daarom gespecialiseerd in een select aantal rechtsgebieden en in specifieke markten. Hierbinnen volgen we de ontwikkelingen op de voet, analyseren we de impact ervan en ontwikkelen we inventieve juridische oplossingen. Dat doen we met zo’n dertig bevlogen juristen.

Voor ons Notariaat zijn wij op zoek naar een enthousiaste Kandidaat-notaris m/v (40 uur)
Functieomschrijving:

Als kandidaat-notaris houd je je bezig met de zakelijke praktijk. Je wordt niet op één rechtsgebied ingezet, maar krijgt een prachtige kans om je op vastgoed én ondernemingsrecht te storten. Je begeleidt transacties, maar je vervult ook de functie van vraagbaak voor de bedrijven waarvoor we werken, je begeleidt herstructureringen, fusies en overnames.

Je bent veel bezig met vooruit kijken en meedenken met de cliënt. Hierbij is persoonlijk contact en het leveren van kwaliteit zeer belangrijk. Verder werk je nauw samen met de teamleden en de andere disciplines binnen de organisatie.

Dit vraagt De Clercq van je…

  • een afgeronde opleiding WO Notarieel recht
  • ervaring als kandidaat-notaris is een pré, maar niet noodzakelijk
  • snel kunnen schakelen, indien de praktijk daar om vraagt
  • een doortastende persoonlijkheid met humor en relativeringsvermogen
  • commercieel en cijfermatig inzicht

… en dit hebben we je te bieden

Wij bieden je een uitdagende baan binnen een plezierige en inspirerende werkomgeving, ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling en een grote mate van zelfstandigheid.

De Clercq heeft informele, collegiale omgangsvormen. Deuren staan open voor advies of ruggespraak, maar ook voor een luisterend oor. We ondernemen regelmatig activiteiten met elkaar ter vergroting van de saamhorigheid en teamspirit. Vanzelfsprekend kun je bij De Clercq rekenen op marktconforme arbeidsvoorwaarden, afgestemd op je persoonlijke profiel.

Wil je meebouwen aan het succes van De Clercq?

Verwacht jij te kunnen voldoen aan onze verwachtingen en die van onze cliënten? Stuur dan jouw sollicitatie vóór 15 oktober a.s. aan werkenbij@declercq.com t.a.v. Annemarie van Egmond. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Annemarie van Egmond (HRM- en beleidsmedewerker) op 071 – 581 54 43.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.