Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Kandidaat-Notaris


Het notariaat van De Clercq werkt voor een breed scala aan cliënten. Ondernemingen, projectontwikkelaars, vastgoedbezitters en particuliere kopers weten de weg naar De Clercq goed te vinden.

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een ambitieuze KANDIDAAT-NOTARIS (32 tot 40 uur) die mee wil bouwen aan de verdere groen en professionalisering van het team en ons kantoor.

Functieomschrijving:

Als kandidaat-notaris houd je je bezig met de zakelijke praktijk. Je wordt niet op één rechtsgebied ingezet, maar krijgt een prachtige kans om op het gebied van vastgoed én ondernemingsrecht te adviseren. Je adviseert particulieren en DGA’s, je werkt samen met de notaris en advocaten van het team ondernemingsrecht en vervult de functie van vraagbaak voor de bedrijven waarvoor we werken.

Je bent veel bezig met vooruit kijken en meedenken met de cliënt. Hierbij is persoonlijk contact en het leveren van kwaliteit zeer belangrijk. Verder trek je regelmatig op met kantoorgenoten in zaken die specialistische kennis vereisen.

Dit vraagt De Clercq van je…

Je hebt 3 tot 5 jaar ervaring als kandidaat-notaris in de vastgoed- en ondernemingsrechtpraktijk en bent toe aan de volgende stap in je loopbaan.

Om bij te dragen aan het realiseren van onze doelstellingen heb je de ambitie om in een landelijke praktijk te werken en deze verder op te bouwen. Naast een proactieve houding vind je het een uitdaging om nieuwe wegen te bewandelen en ben je niet bang om je comfortzone te verlaten. Je bent collegiaal, sociaal en communicatief vaardig en weet je goed uit te drukken in het Nederlands en in het Engels. Vanzelfsprekend sta je stevig in je juridische schoenen en kan je veel vrijheid en verantwoordelijkheid aan. Naast een stevig arbeidsethos, ben je een teamspeler en verbinder en ben je maatschappelijk en sociaal betrokken en deel je graag je expertise door het schrijven van blogs.

Ben je 32 tot 40 uur per week beschikbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging dan is dit je kans!

… en dit hebben we je te bieden

De Clercq heeft informele, collegiale omgangsvormen. Deuren staan open voor advies, maar ook voor een luisterend oor. Daarnaast ondernemen we regelmatig activiteiten ter vergroting van de saamhorigheid en teamspirit. Vanzelfsprekend kun je bij De Clercq rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, afgestemd op je persoonlijke profiel.

Wil je meebouwen aan het succes van De Clercq?

Verwacht jij te kunnen voldoen aan onze verwachtingen en die van onze cliënten en herken jij je in het hiervoor omschreven profiel, dan nodigen wij je uit om te reageren. Stuur dan jouw sollicitatie vóór 1 februari a.s. aan werkenbij@declercq.com t.a.v. Annemarie van Egmond. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Annemarie van Egmond (HRM-, Facilitair en ICT Manager) op 071 – 5815 443.

Wij hebben begrip voor acquisitie naar aanleiding van deze vacature, maar stellen daar geen prijs op.