Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Commercieel Managementassistent


Ben jij ambitieus en bevlogen, heb jij secretariële ervaring op het gebied van marketing? Solliciteer dan naar onze functie van COMMERCIEEL MANAGEMENTASSISTENT.

Voor deze functie zoeken wij iemand:

  • met HBO werk- en denkniveau en een relevante opleiding op MBO/HBO-niveau op secretarieel of commercieel gebied;
  • die proactief, betrokken en sociaal vaardig is, en daarnaast beschikt over een gezonde dosis humor en goede (digitale) communicatieve vaardigheden;
  • die graag zijn/haar handen uit de mouwen steekt en ook bereid is een handje mee te helpen tijdens drukte, vakanties of ziektes van één van de andere managementassistentes;
  • met een beschikbaarheid van 32 tot 40 uur.

Wat ga je doen?

Samen met de nieuw aan te trekken medior business developer ga jij aan de slag met het uitwerken van de ontwikkelde commerciële plannen. Daarnaast wordt een deel van jouw taak het bijhouden en verrijken van de klantendatabase, het verbeteren en uniformeren van onze marketinguitingen (kantoorpresentaties, pitching-documenten en andere uitingen). Het klaarzetten van spullen voor bijeenkomsten en webinars, het verzenden van nieuwsbrieven, het beheer van de diverse social media en nog diverse andere zaken op marketinggebied behoren ook tot jouw taken.

Belangrijk is dat jij deze taken zelfstandig oppakt en uitvoert binnen de afgesproken kaders.

Bij drukte, ziekte en verlof van één van de andere managementassistentes wordt van jou verwacht dat je tijdelijk kan inspringen.

Wie zijn wij?

De Clercq is een kantoor met ambitie en een eigen stijl. We leggen de lat hoog, voor onszelf én voor jou. We adviseren cliënten in verschillende disciplines en mogen veel organisaties van middelgroot MKB én publieke instellingen tot onze klantenkring rekenen. Bovendien is het kantoor onderdeel van een internationaal netwerk waarin actief wordt geparticipeerd.

Binnen De Clercq gaan we informeel en collegiaal met elkaar om. Deuren staan open voor advies of ruggespraak. Wij lunchen en borrelen samen en ondernemen regelmatig activiteiten. Tijdens deze coronaperiode ligt dat tijdelijk even stil, maar wij gaan dit zeker weer oppakken zodra dit kan en mag.

Vanzelfsprekend kun je bij De Clercq rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, afgestemd op je persoonlijke profiel. Wil je meebouwen aan het succes van De Clercq en er samen met ons de schouders onder zetten in een uitdagende baan binnen de stafafdeling van ons kantoor?

Zend dan je sollicitatie vóór 1 september a.s. naar werkenbij@declercq.com. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Annemarie van Egmond (HRM-, Facilitair en ICT Manager, 071 – 581 53 00 of werkenbij@declercq.com).

Wij hebben begrip voor acquisitie naar aanleiding van deze vacature, maar stellen daar geen prijs op.