Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Ambitieuze advocaat-stagiaire Vastgoed- en Omgevingsrecht


We leggen de lat hoog, voor onszelf én voor jou. We zoeken daarom excellente juristen met ambitie en stijl. Bevlogen mensen die iets extra’s brengen. Bruggenbouwers met een brede belangstelling voor – en grote betrokkenheid bij – hun cliënten, hun zaken en ons kantoor. Want wij zijn De Clercq. En onze excellente dienstverlening vraagt om mensen die dit kunnen waarmaken.

Wij zoeken een:

AMBITIEUZE ADVOCAAT-STAGIAIRE VASTGOED EN OMGEVINGSRECHT

Binnen de sectie Vastgoed, Overheid & Notariaat van De Clercq hebben we al onze expertise op het gebied van vastgoed, omgevingsrecht, monumentenrecht, bestuursrecht en het notariaat gebundeld. We werken voor een breed scala van cliënten in de private én de publieke sector, variërend van projectontwikkelaars, aannemers, beleggers, vastgoedeigenaren en eigenaren van monumentenpanden tot woningcorporaties, overheden en semi-overheden. Doordat we de – soms sterk uiteenlopende – belangen van al deze partijen goed kennen, zijn we als geen ander in staat om tot afgewogen oplossingen te komen.

Dit vraagt De Clercq van je…

Je hebt een WO-opleiding Nederlands Recht afgerond en hebt affiniteit met vastgoed- en omgevingsrecht. Een bredere belangstelling voor bestuursrecht is een pré.

Je hebt een proactieve houding en bent niet bang om je comfortzone te verlaten en nieuwe wegen te bewandelen. Je bent collegiaal, sociaal en communicatief vaardig. Je weet je goed uit te drukken in het Nederlands, liefst ook in het Engels. Vanzelfsprekend sta je stevig in je juridische schoenen en kun je veel vrijheid en verantwoordelijkheid aan. Je begrijpt bovendien dat ons kantoor geen ivoren toren is, maar een no-nonsense omgeving waarin we – in gelijkwaardigheid met cliënten en met elkaar – werken aan praktische oplossingen voor de vraagstukken van morgen.

… en dit hebben we je te bieden

Je komt werken in een klein, maar hecht team. Je werkt aan interessante zaken. We geven je kansen om je kennis en vaardigheden door opleiding en specialisatie te verbeteren en je verder te ontwikkelen als advocaat. De Clercq geeft bovendien ruimte aan diversiteit en eigenheid en kent informele, collegiale omgangsvormen. Vanzelfsprekend kan je bij De Clercq rekenen op prima arbeidsvoorwaarden, afgestemd op je persoonlijke profiel.

Wil je meebouwen aan het succes van De Clercq en er samen met ons de schouders onder zetten?

Neem dan contact op met Annemarie van Egmond (HRM- en Facilitair Manager) door te bellen met 071 – 581 53 00 of te mailen naar werkenbij@declercq.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.