Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Ambitieuze (gevorderde) advocaat-stagiair of advocaat-medewerker


Ondernemingsrecht / Procesrecht

We leggen de lat hoog, voor onszelf én voor jou. We zoeken daarom excellente juristen met ambitie en stijl. Bevlogen mensen die iets extra’s brengen. Bruggenbouwers met een brede belangstelling voor – en grote betrokkenheid bij – hun cliënten, hun zaken en ons kantoor. Want wij zijn De Clercq. En onze excellente dienstverlening vraagt om mensen die dit kunnen waarmaken.

Bij de sectie Ondernemingsrecht van De Clercq staan we met twee benen in het zakenleven. Tot onze cliënten behoren met name nationale en internationale (beursgenoteerde) ondernemingen, mkb-ondernemingen en familiebedrijven. We beschikken over gedegen kennis van de juridische facetten van ondernemen, maar hebben ook de organisatorische en economische factoren waarmee onze cliënten te maken hebben scherp in het oog. We denken bovendien oplossingsgericht, met aandacht voor de korte én de lange termijn.

Dit vraagt De Clercq van je…

Je hebt een WO-opleiding Nederlands Recht afgerond en je hebt affiniteit met ondernemingsrecht. Ben je al werkzaam als advocaat-stagiair of advocaat-medewerker en op zoek naar een nieuwe uitdaging, dan nodigen wij  je ook uit om te solliciteren.

Je hebt een proactieve houding en bent niet bang om je comfortzone te verlaten en nieuwe wegen te bewandelen. Je bent collegiaal, sociaal en communicatief vaardig. Je weet je goed uit te drukken in het Nederlands en in het Engels. Vanzelfsprekend sta je stevig in je juridische schoenen en kun je veel vrijheid en verantwoordelijkheid aan.

… en dit hebben we je te bieden

Je komt werken binnen een hecht team. We geven je kansen om je kennis en vaardigheden door opleiding en specialisatie te verbeteren en je te ontwikkelen als advocaat. Vanzelfsprekend kan je bij De Clercq rekenen op prima arbeidsvoorwaarden.

Wil je meebouwen aan het succes van De Clercq en er samen met ons de schouders onder zetten?

Zend dan je sollicitatie voorzien van cijferlijst vóór 1 augustus a.s. naar werkenbij@declercq.com. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Annemarie van Egmond (HRM-, Facilitair en ICT Manager, 071 – 581 53 00 of werkenbij@declercq.com).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.