Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
Advocaat

Sietske Bos-Bremmer

Sietske Bos-Bremmer is een sprankelende persoonlijkheid die graag in teamverband werkt. Zij is energiek, leergierig, open en spontaan en staat voor iedereen klaar. In het arbeidsrecht – een rechtsgebied dat haar op het lijf is geschreven – spreekt met name het sociale aspect binnen de zakelijke context van wetten en regels haar aan.

Opleiding en carrière

Sietske studeerde rechten aan de Universiteit Leiden en voltooide in 2021 de master Arbeidsrecht. Tijdens haar studie werkte ze ruim een jaar als buitengriffier voor de rechtbank Den Haag. Daarnaast was ze meer dan twee jaar actief als juridisch adviseur bij de afdeling Arbeidsrecht van De Leidse Rechtswinkel. Na een succesvol verlopen stage bij het team Arbeidsrecht trad ze in maart 2021 in dienst bij De Clercq.

De dagelijkse praktijk van Sietske

“Binnen de secties Arbeid & Pensioen en Medezeggenschap houd ik mij bezig met verschillende onderwerpen op het gebied van individueel en collectief arbeidsrecht. Dat kan gaan om ontslagzaken, maar ook om herstructureringen of werkgeversaansprakelijkheid. Dit maakt mijn werk niet alleen heel divers, maar ook heel leerzaam. Waar ik veel plezier aan kan beleven, is het vinden van creatieve en verrassende oplossingen waar onze cliënten mee verder kunnen. Daarbij telt niet het maximale, maar het optimale resultaat.”

Kennisblogs van Sietske Bos-Bremmer