Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
Advocaat

Sonja Geldermans

Sonja Geldermans is een jonge, gedreven juriste met een grote dosis werklust en de nodige ambitie. Ze werkt bedachtzaam, zorgvuldig en gestructureerd aan haar dossiers en rust niet voor ze het hele plaatje helder heeft. Wie Sonja kent, omschrijft haar als nuchter en zakelijk, maar ook als innemend, oprecht geïnteresseerd in andere mensen en altijd op zoek naar verbinding.

Opleiding en carrière

Sonja studeerde rechten aan de Universiteit Leiden. Tijdens haar bacheloropleiding volgde ze niet alleen een honoursprogramma, maar behaalde ze ook het ‘Diploma in Legal Studies’ aan de University of Oxford. In 2020 voltooide Sonja de masters Ondernemingsrecht en European Law. Na diverse stages te hebben doorlopen en bij een advocatenkantoor werkzaam te zijn geweest als paralegal is Sonja in september 2020 bij De Clercq in dienst getreden.

De dagelijkse praktijk van Sonja

“De ondernemingsrechtpraktijk pas écht bij mij. Het is een breed en gevarieerd rechtsgebied met vaak complexe juridische vraagstukken, variërend van fusies, overnames en herstructureringen tot interne en zakelijke geschillen. Om cliënten goed te kunnen adviseren en collega’s goed te kunnen ondersteunen, wil ik álle facetten van een zaak grondig onderzoeken. Op basis daarvan kunnen we de zaak juridisch beoordelen en bepalen op welke wijze het beste resultaat voor de cliënt kan worden bereikt. Kortom: genoeg dynamiek!”

Kennisblogs van Sonja Geldermans