Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
Notarisklerk

Ramona Gijsman-Hagen

Ramona Gijsman omarmde al in haar eerste baan het ondernemingsrecht volledig en vindt het werken met én voor ondernemers nog steeds het leukste wat er is. Ze communiceert eerlijk en open, pakt alles met hetzelfde enthousiasme aan en heeft een voorkeur voor complexe zaken die het uiterste van haar capaciteiten vragen.

Opleiding en carrière

Ramona begon haar loopbaan in het notariaat in 2000 als secretaresse ondernemingsrecht en ontdekte al snel dat hier haar passie lag. Na een introductiecursus voor notarieel medewerkers startte ze dan ook in 2003 met de hbo-opleiding tot notarisklerk aan de SOMN. In 2007 behaalde ze haar akte van bekwaamheid. Sindsdien was ze als notarisklerk ondernemingsrecht werkzaam voor diverse notariskantoren. Sinds juni 2021 versterkt Ramona met al haar ervaring het notariaat van De Clercq.

De dagelijkse praktijk van Ramona

“Wat me in mijn werk het meest aanspreekt, is de veelzijdigheid en de dynamiek van de zakelijke praktijk. Veel zakelijke cliënten hebben een jarenlange relatie met ons kantoor. Hierdoor bouw je echt een zakelijke band met elkaar op waardoor je optimaal op behoeften en verwachtingen kunt inspelen. Het mag duidelijk zijn dat dit de kwaliteit van de dienstverlening bevordert. Ik ben betrokken bij alle voorkomende zaken, van de oprichting van bv’s en stichtingen tot het juridisch waterdicht uitwerken van de meest omvangrijke herstructureringen. Mijn werk varieert daarbij van het opmaken van notariële akten en documenten tot het afwerken en archiveren van dossiers. Fantastisch om te doen!”