Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
IT, IE & Privacy

Webinar Digitale Transformatie: Data & Wetgeving

Natascha van Duuren

19 juni 2020 - < 1 minuten leestijd

De digitale transformatie vertoont veel parallellen met de Formule 1. Hoe zorg je voor een disruptie waardoor je ronde na ronde tijd pakt op de concurrentie? Hoe organisaties dat kunnen bereiken zie je in deze webinar serie georganiseerd door FutureXL. Experts uit verschillende velden presenteren in vijf ronden het parcours van de digitale transformatie. In het vierde deel kwam advocaat/partner Natascha van Duuren aan het woord. In dit deel stond het onderwerp Data & Wetgeving centraal.

De tech-reuzen, nieuwe technologieën of de hoeveelheid data die we overal achterlaten. Het is in alle opzichten een interessante tijd voor de wetgeving. Hoe omarmen we de technologische groei en alle mogelijkheden die dit meebrengt? Hoe moeten we omgaan met privacy en het intellectueel eigendom van data? Natascha van Duuren, André Biesheuvel en Ernst-Jan Louwers lichten dit toe.

U kunt het hele webinar nu hier bekijken.

 


Natascha van Duuren adviseert bij De Clercq nationale en internationale cliënten over kwesties met betrekking tot IT en privacy. Dankzij haar analytische vermogen, projectmatige aanpak en grote toewijding is ze al jaren de vaste sparringpartner van diverse grote bedrijven en instellingen. In 2013 werd Natascha door Global Law Experts uitgeroepen tot IT-Lawyer Of The Year. Sinds 2014 is zij  Managing Partner van De Clercq. Daarnaast is zij voorzitter van de Special Interest Group IT-Recht van het Ngi-NGN.

 

Ook interessant?