Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
IT, IE & Privacy

De valkuilen van IT-outsourcing

Natascha van Duuren

6 december 2017 - < 1 minuten leestijd

Jaarlijks wordt door Quint Wellington Redwood een studie gedaan naar IT-outsourcing. Uit de IT Outsourcing Study 2017 blijkt dat uitbesteden nog steeds hot is. Meer dan de helft van de respondenten antwoordt dit jaar dat er waarschijnlijk nog meer IT zal worden overgedragen aan externe dienstverleners. De hoofdredenen om te gaan outsourcen zijn: focus op kernactiviteiten, terugdringen van IT-kosten en verbetering van de IT-ondersteuning. Tegelijkertijd blijkt uit het onderzoek dat het aantal bedrijven dat juist gas wil terugnemen of aarzelt, ook toeneemt

In de AG connect van 1 december, is een artikel gepubliceerd van Natascha van Duuren, advocaat/partner IT, IE & Privacy. In dit artikel beschrijft zij de valkuilen waar je mee te maken kunt krijgen bij het Outsourcen van IT. Wilt u het hele artikel lezen? Klik dan hier.

Natascha van Duuren is gespecialiseerd in IT en privacy. Zij is tevens voorzitter van de Special Interest Group IT-Recht van het KNVI en docent aan de HAN bij de Foundation en Advanced Course Functionaris voor gegevensbescherming. Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact met haar opnemen.

Ook interessant?