Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
Algemeen

Financieel Dagblad publiceert artikel over spraakmakende tuchtzaak Imtech/De Brauw

5 november 2020 - < 1 minuten leestijd

Eerder deze week verscheen in het FD een artikel over de zaak Imtech/De Brauw. Onze kantoorgenoot mr. Robert Sanders treedt op als advocaat voor de curatoren van Imtech. Wilt u het hele artikel lezen? Klik dan hier.

Ook in andere media verschenen diverse berichten over deze spraakmakende tuchtzaak, waarin de uitspraak half december wordt verwacht. Deze berichten leest u hier, hier en hier.


Robert Sanders

 

Na zijn rechtenstudie aan de Universiteit Leiden en het vervullen van zijn dienstplicht als reserveofficier bij de Koninklijke Luchtmacht startte Robert zijn maatschappelijke carrière in 1995 als redacteur en uitgever. Gedurende veertien jaar richtte hij zich bij drie vooraanstaande uitgeverijen op het uitgeven van (onder meer) medische, fiscale, financiële en juridische vakbladen. In de tussentijd rondde hij aan de Universiteit Utrecht cum laude zijn bachelor Geschiedenis af. In 2009 maakte Robert de overstap naar de Nederlandse orde van advocaten, waar hij zich – aanvankelijk als senior beleidsadviseur, later als advocaat – ruim zes jaar lang voornamelijk met tuchtzaken bezighield. In 2017 promoveerde Robert aan de Universiteit van Amsterdam op het advocatentuchtrecht.

Ook interessant?