Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
AlgemeenIT, IE & Privacy

Natascha van Duuren juryvoorzitter Computable Awards 2020

3 september 2020 - < 1 minuten leestijd

Natascha van Duuren (advocaat/partner IT, IE & Privacy) is juryvoorzitter van de Computable Awards 2020 in de categorie Zorgproject. Inmiddels zijn vanuit 36 voordrachten 5 ICT-projecten in de zorg genomineerd.

Bij het juryberaad waren naast juryvoorzitter Natascha van Duuren, die ook specifiek lette op alle juridische en privacy-aspecten, nog vier competenties vertegenwoordigd. Fred Hage boog zich over de technische innovatie, Sjoerd Hobo bekommerde zich om het projectmanagement, Robert de Koning focuste zich vooral op het opdrachtgeverschap en Herman van den Tempel lette specifiek op bedrijfskundige aspecten en procesinnovatie.

Op 31 augustus start voor de markt het stemproces voor de Computable Awards 2020. Publieksstemming bepaalt voor vijftig procent de winnaar. Ook buigen de betrokken juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt.

Op 24 november worden per categorie de winnaars aangewezen. De komende tijd zullen gedoseerd ook andere genomineerden bekend worden gemaakt. Klik hier voor meer informatie over de Computable Awards.


Natascha van Duuren adviseert bij De Clercq nationale en internationale cliënten over kwesties met betrekking tot IT en privacy. Dankzij haar analytische vermogen, projectmatige aanpak en grote toewijding is ze al jaren de vaste sparringpartner van diverse grote bedrijven en instellingen. In 2013 werd Natascha door Global Law Experts uitgeroepen tot IT-Lawyer Of The Year. Sinds 2014 is zij  Managing Partner van De Clercq. Daarnaast is zij voorzitter van de Special Interest Group IT-Recht van het Ngi-NGN.

Ook interessant?