Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
IT, IE & Privacy

Natascha van Duuren in AG Connect

Natascha van Duuren

9 juni 2020 - < 1 minuten leestijd

Deze maand verscheen in AG Connect Magazine een interview met Natascha van Duuren. Daarin vertelt zij meer over de KNVI (Koninklijke Nederlandse Vereniging van Informatieprofessionals) en in het bijzonder over de Special Interest Group (SIG) IT recht, waar zij voorzitter van is. U kunt het interview hier lezen.


Natascha van Duuren adviseert bij De Clercq nationale en internationale cliënten over kwesties met betrekking tot IT en privacy. Dankzij haar analytische vermogen, projectmatige aanpak en grote toewijding is ze al jaren de vaste sparringpartner van diverse grote bedrijven en instellingen. In 2013 werd Natascha door Global Law Experts uitgeroepen tot IT-Lawyer Of The Year. Sinds 2014 is zij  Managing Partner van De Clercq. Daarnaast is zij voorzitter van de Special Interest Group IT-Recht van het Ngi-NGN.

 

De KNVI is in Nederland hét platform voor Professionals in Informatiemanagement, Informatietechnologie en Informatievoorziening, waar iedere professional in deze disciplines zich thuis voelt. Informatie speelt een leidende rol speelt in de ontwikkeling van mens en maatschappij. Wij zien het dan ook als onze taak om de ontwikkeling van informatieprofessionals te bevorderen, door samen te werken, te faciliteren, elkaar te ontmoeten, focus aan te brengen en voorop te lopen. Daarbij houden we rekening met onze kernwaarden onafhankelijkheid, integriteit, professionaliteit.

Ook interessant?