Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
Mediation

Mediation team versterkt

Ernst van Win

16 maart 2021 - < 1 minuten leestijd

Het team mediation van De Clercq is bijzonder content met de komst van Corinne Lemkes als ervaren MfN-registermediator in het team. Corinne heeft ruim 10 jaar ervaring als mediator in het zakelijke segment en is ook mediationtrainer voor het Centrum voor Conflicthantering en ICM Opleidingen en Trainingen.

De Clercq versterkt met de komst van Corinne haar team mediation, dat al bestond uit MfN-registermediators Ernst van Win en Henriëtte van Baalen.

De mediators van De Clercq zijn gespecialiseerd in arbeidsconflicten en alle overige soorten van samenwerkingsproblematiek, zowel in het bedrijfsleven als in de zorg, het onderwijs en de overheid. Naast hun werk als mediator, geven zij ook advies hoe u zich als partij of advocaat het beste in een mediation op kunt stellen. Daarnaast fungeren de mediators van De Clercq als sparringpartners voor collega-mediators die vastlopen in een mediation en weer op weg geholpen willen worden.

Vanuit haar trainersachtergrond geeft Corinne Lemkes ook workshops aan leidinggevenden en HR-mensen over het voeren van lastige gesprekken.

Kortom, met de komst van Corinne Lemkes is het team mediation van De Clercq een vakvrouw rijker!

Ernst van Win

Henriëtte van Baalen

Corinne Lemkes

Ook interessant?