Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
Mediation

De Week van de Mediation – Meer informatie over mediation? Meld je aan voor het spreekuur van onze mediators!

Montse Rodríguez Escudero

20 oktober 2023 - < 1 minuten leestijd

Van 30 oktober tot en met 3 november 2023 vindt de zevende editie van de Week van de Mediation plaats. In deze week worden door mediators verschillende activiteiten georganiseerd, en vind je via verschillende mediakanalen meer informatie over conflictbemiddeling. Initiatiefnemer en organisator van deze week is de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv).

De mediators van De Clercq organiseren tijdens de Week van de Mediation het Mediationspreekuur. Wil je meer weten over arbeids- of zakelijke mediation, wat het precies inhoudt, onze werkwijze en welke situaties zich lenen voor mediation, en wil je vervolgens weten of jouw arbeidsconflict of samenwerkingsprobleem zich leent voor mediation, bel dan met een van onze mediators tijdens ons gratis spreekuur over arbeidsmediation tijdens de week van de mediation. Voor meer informatie kun je ook alvast kijken op onze website.

Het spreekuur met onze MfN geregistreerde mediators is op de volgende dagen steeds vanaf 16.00 tot 17.30 uur:

Dinsdag 31 oktober a.s. – Montse Rodríguez Escudero, MfN Mediator en Advocaat arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht

Woensdag 1 november a.s.Ernst van Win, MfN Mediator en Advocaat arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht

Donderdag 2 november a.s.Henriëtte van Baalen, MfN Mediator en Advocaat arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht

Wil je gebruik maken van het spreekuur van de mediators, meld je dan aan via: Monique Lagerberg ([email protected] of 071-5815305). Zij kan – als het goed is –  een afspraak met je inplannen op de gewenste dag van maximaal een half uur. De afspraak kan naar jouw keuze telefonisch of via Teams plaats vinden.

Ook interessant?