Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
Franchiserecht

Eén jaar na Street One: hoe hangt de vlag er op dit moment bij?

16 februari 2018 - < 1 minuten leestijd

Voor het tijdschrift Franchise+ heeft onze kantoorgenoot Jan-Willem Kolenbrander onlangs een artikel geschreven over de ontwikkelingen in de franchise branche. In het artikel bespreekt Jan-Willem de zichtbare en minder zichtbare gevolgen van het ‘Street One’-arrest dat vorig jaar is gewezen door de Hoge Raad. Klik hier om het volledige artikel te lezen.

Jan-Willem Kolenbrander heeft na zijn rechtenstudie aan de Universiteit Leiden (afstudeerrichting Civiel recht) enkele jaren bij de grootste rechtsbijstandsverzekeraar van Nederland gewerkt. Daar werd zijn interesse voor commerciële samenwerkingsverbanden – zoals agentuur en franchise – aangewakkerd. Na zijn overstap in 2008 naar de advocatuur richt Jan-Willem zich volledig op franchise en franchise-gerelateerde kwesties. Sinds 2012 werkt hij bij De Clercq als gespecialiseerd franchiseadvocaat. Verder ondersteunt Jan-Willem met zijn kennis en ervaring van litigation andere teams binnen kantoor, zoals het arbeidsrechtteam en het IT, IE & privacy team.

Wilt u op de hoogte blijven van relevant nieuws en tips op het gebied van Franchiserecht? Schrijf u hieronder in en ontvang regelmatig de nieuwsbrief in uw mailbox!

Ook interessant?