Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
AanbestedingenIT, IE & Privacy

IT-aanbestedingen: veel kansen

16 april 2018 - < 1 minuten leestijd

Hoe ontwikkelt zich de rechtspraak met betrekking tot IT-aanbestedingen? Welke lessen kunnen worden geleerd? Overwint de roep om transparantie en volledige controleerbaarheid of de roep om ruimte voor creativiteit? Menno de Wijs en Per van der Kooi verwachten het laatste, zeker in de IT-sector. Hun artikel hierover verscheen in de AG-connect van deze maand.

In AG Connect zijn de krachten van de vakbladen AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie gebundeld. AG Connect richt zich op alle IT-professionals in Nederland en brengt online nieuws en inspirerende artikelen over ontwikkelingen, innovaties en achtergronden in de IT. Naast een website, die 24/7 op elk device te volgen is, verschijnt er 10 keer per jaar een totaal vernieuwd magazine.

Menno de Wijs is advocaat aanbestedingsrecht. Dagelijks adviseert en procedeert hij op het gebied van IT-aanbestedingsrecht en Ondernemingsrecht.

Per van der Kooi is advocaat Aanbestedingsrecht. Hij treedt op voor zowel inschrijvers als aanbestedende diensten bij IT-aanbestedingen.

Wilt u het hele artikel lezen? Klik dan hier.

Ook interessant?