Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
Overzicht Delen
Arbeid, Medezeggenschap & Pensioen

Het ‘tussencontract’: meer flex en meer zekerheid?

31 mei 2018 - < 1 minuten leestijd

In het vaktijdschrift Loonzaken is een artikel gepubliceerd van mr. Janka Sintemaartensdijk en Barbara van Dam-Keuken MA LLB. Zij laten zien dat het tussencontract een serieus middel kan zijn om te komen tot een betere balans tussen flex en zekerheid. Daarbij wordt ingegaan op enkele belangrijke aspecten als scholing, duurbare inzetbaarheid en niet te vergeten de rol die de medezeggenschap daarbij kan spelen. Met u kijken wij met spanning uit naar wat er gebeurt als de looptijd van de eerste tussencontracten in de supermarktbranche verstrijken!

Wilt u het hele artikel lezen? Klik dan hier. Heeft u vragen over dit onderwerp? Neem dan contact op met een van onze specialisten!

Janka Sintemaartensdijk is een ervaren en enthousiaste arbeidsrecht advocaat. Met persoonlijke betrokkenheid is zij graag behulpzaam bij het voorkomen of oplossen van geschillen op het gebied van het arbeidsrecht, medezeggenschapsrecht en pensioenrecht.

Barbara van Dam is een enthousiaste paralegal met een passie voor medezeggenschap. Ze vindt het leuk om naar aanleiding van medezeggenschapsrechtelijke vragen bij diverse bedrijven een kijkje achter de schermen te mogen nemen.

Ook interessant?