Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
Herstructureringen

Q&A herstructurering

1 december 2020 - < 1 minuten leestijd

De aandacht voor herstructureringen en de oplossingen die daarmee worden bereikt, nemen sterk toe. Onze specialisten ontvangen steeds meer concrete vragen en opdrachten rond dit onderwerp. Zij hebben de meest gestelde vragen beantwoord in een uitgebreide Q&A! Met daarin aandacht voor de gevolgen van een herstructurering voor een onderneming en haar medewerkers.

Laat hieronder uw gegevens achter en u ontvangt de Q&A direct in uw mailbox!

Ja, ik ontvang graag de Q&A Herstructurering


De advocaten van De Clercq hebben jarenlange ervaring op alle gebieden die relevant zijn voor het adviseren en – als het nodig is – het procederen in situaties waar ondernemingen in moeilijkheden verkeren. Snelle actie kan immers essentieel zijn. Alle expertise die hierbij komt kijken, is samengebracht in het herstructuringsteam van De Clercq en indien nodig wordt met andere specialisten zoals accountants en fiscalisten samengewerkt. Een integrale aanpak om het beste resultaat te behalen.

In de afgelopen jaren is het herstructureringsteam bij diverse grote landelijke kwesties betrokken geweest en heeft zij, zowel aandeelhouders, bestuurders, ondernemingsraden als crediteuren, geadviseerd.

U vindt hier meer informatie over onze specialisten. Ook kunt u het gratis whitepaper downloaden of de laatste blogs lezen. Heeft u vragen? Stel ze direct via de live chat. Of neem contact op voor een kennismaking of advies. Onze specialisten staan graag voor u klaar!

Ook interessant?