Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
Algemeen

Geslaagde rally levert ruim €8.000 op voor het Ronald McDonald Huis Leiden!

12 juni 2017 - < 1 minuten leestijd

Op vrijdag 9 juni jl. organiseerden De Clercq Advocaten Notariaat en Hemcar Leiden een rally, waarvan de opbrengst voor het Ronald McDonald huis is. Er kan worden teruggekeken op een bijzonder succesvolle dag. Er verschenen 44 kleurrijke equipes aan de start bij Hemcar Leiden, waar de dag begon met veel regen. Deze eindigde gelukkig zonnig en met een prachtig bedrag van €8.304 voor het Ronald McDonald Huis Leiden!

De rally is een puzzeltocht van zo’n 160 km dwars door het Groene Hart. De deelnemers kunnen door het uitvoeren van verschillende opdrachten onderweg punten verdienen. De rally werd uiteindelijk gewonnen door de equipe van Autoleaseteam, bestaande uit Thijs Schouten en Gilroy van Hoven. Veel deelnemers hadden zich verkleed,  de prix d’elegance werd uiteindelijk uitgereikt aan de heer Kampschreur en mevrouw Burger, zij verschenen geheel in stijl aan de start.

De sportieve en klassieke auto’s trokken veel bekijks! Zij finishten aan het einde van de middag bij De Clercq, waar een veiling plaatsvond. Door de bijdragen van de deelnemers, diverse sponsors en de opbrengst van de veiling, kon aan het einde van de dag een cheque van           € 8.304 worden overhandigd aan Nancy Haanappel van het Ronald McDonald huis Leiden. Dit bedrag zal besteed worden aan een nieuwe huiskamer en daktuin binnen het LUMC waar patiëntjes, ouders en broertjes en zusjes zich even thuis kunnen voelen.

Ook interessant?