Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
Arbeid, Medezeggenschap & Pensioen

Duurzame inzetbaarheid: zaak voor HR én OR!

11 december 2017 - < 1 minuten leestijd

Met de verhoging van de AOW-gerechtigde leeftijd en de inwerkingtreding van de Wet werk en zekerheid (WWZ) zijn werkgevers zich er steeds meer bewust van dat zij een rol kunnen en ook moeten vervullen bij het langer gezond en vitaal aan het werk houden van hun werknemers. Ook de ondernemingsraad kan hierbij een belangrijke rol vervullen. De ondernemingsraad heeft voldoende instrumenten in handen om actief invloed uit te kunnen oefenen op een goed sociaal beleid, waarbij oog is voor de duurzame inzetbaarheid van de werknemers.

Over dit onderwerp schreven Rick van Herk en Barbara van Dam, beiden specialist op het gebied van Arbeid, Medezeggenschap & Pensioen een artikel dat is gepubliceerd in het vaktijdschrift Loonzaken. Wilt u het hele artikel lezen? Klik dan hier.

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief, u wordt tweewekelijks op de hoogte gehouden van al het nieuws en actualiteiten op het gebied van Arbeidsrecht, Medezeggenschapsrecht en Pensioen. Of neem contact op voor meer informatie!

Ook interessant?