Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
Arbeid, Medezeggenschap & Pensioen

De Clercq in top 5 ORnet Partner of Choice

Renate Vink-Dijkstra

9 december 2021 - < 1 minuten leestijd

Met welke advocatenkantoren doen ondernemingsraden in Nederland het liefst zaken? Elk jaar onderzoekt ORnet de Partner of Choice via een enquête onder ruim 330 OR-leden. De Clercq Advocaten Notariaat behoort in 2021-2022 tot de top 5. “Wij hebben veel geïnvesteerd in onze zichtbaarheid. De Clercq heeft een team van gespecialiseerde advocaten in OR & medezeggenschap, wij delen continue onze kennis via ons kennisblog, in onze WOR-app en tijdens (online) trainingen,” zegt Renate Vink-Dijkstra, advocaat arbeidsrecht. Met De Clercq-collega Ernst van Win is Renate binnen het kantoor teamleider medezeggenschap.

Met het onderzoek biedt ORnet de eerste stap bij het nemen van de juiste inkoopbeslissingen voor de OR-professional. Naast advocatenkantoren zijn ook opleidingsbureaus, arbodienstverleners, organisatieadviesbureaus en pensioenadviesbureaus geselecteerd.

De belangrijkste motivatie die OR-professionals het onderzoek hebben gegeven bij hun voorkeuren is “Goede ervaring uit het verleden met die aanbieder bepaalt onze keuze”. Op nummer twee staat de overweging “Sluit goed aan bij onze waarden en bedrijfscultuur” (bron: Digimagazine Partner of Choice).

Wij zijn trots op deze waardering voor ons werk. Ons team staat als een huis. Wij gaan er van uit, dat als organisaties goed alle mogelijkheden inzetten die medezeggenschap biedt, de resultaten beter worden en de risico’s afnemen. Zoals leidt bijvoorbeeld vroegtijdige (informele) betrokkenheid van medezeggenschapsorganen tot een voortvarend verloop van de daaropvolgende formele advies- en instemmingstrajecten. Wij streven met de medezeggenschap naar constructieve oplossingen. Dat is in het belang van de hele onderneming.

Ook interessant?