Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
Algemeen

De Clercq breidt sponsoring ZZ Leiden uit

28 september 2018 - < 1 minuten leestijd

Al sinds de oprichting van Stichting Eredivisie Basketball Leiden (ZZ Leiden) is ons kantoor een van de sponsors. Na het prachtige resultaat van het team in de play-offs, hebben ZZ Leiden en De Clercq deze sponsoring niet alleen verlengd met 3 jaar, maar ook uitgebreid: wij worden een van de Business Partners!

Al 12 jaar zijn wij als sponsor betrokken bij de eredivisieclub. Daarnaast is Henriëtte van Baalen, advocaat en partner, sinds eind 2014 een van de bestuursleden. Binnen het bestuur is zij verantwoordelijk voor alle juridische zaken.

Direct nadat in 2006 bekend werd dat Basketball in Leiden zou terugkeren op Eredivisie niveau, heeft ons kantoor zich betrokken getoond. Het belang van sport is een belangrijke reden om sponsor te zijn. Daarnaast heeft een sport als Basketball een aantrekkende werking op de jeugd in Leiden en omgeving. En is het natuurlijk een goede gelegenheid om relaties te ontmoeten.

Henriëtte van Baalen: “Sport verbindt. Niet alleen sporters onderling, maar juist ook het bedrijfsleven, de jeugd en vele andere betrokkenen. Daar komt bij dat sport ontzettend belangrijk is in het kader van bewegen. En een goed voorbeeld doet goed volgen. Om die reden vindt ons kantoor een gezond verenigingsleven in Leiden belangrijk, en een topsportclub zoals ZZ Leiden hoort daar bij. En natuurlijk zijn de wedstrijden spectaculair om te zien, en een mooie gelegenheid om met relaties of voor medewerkers van ons kantoor te bezoeken.”

Ook interessant?