Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
Corona

Corona en de wereld valt stil…. wat nu ondernemer?

26 maart 2020 - 2 minuten leestijd

In de kennisbank van Hét Ondernemersbelang is deze week een artikel opgenomen van advocaat/partner/mediator Ernst van Win. Daarin geeft hij 5 tips voor ondernemers om met een koel hoofd en een warm hart door deze coronacrisis heen te komen. Wilt u het hele artikel lezen? Klik dan hier.

De Juridische Corona Helpdesk van De Clercq verzamelt al vanaf het begin van de crisis alle informatie en de teams en professionals zitten thuis klaar om al uw vragen met overzicht en inzicht in uw situatie te beantwoorden. Neem contact op via onze helpdesk, onze specialisten staan voor u klaar! In onze blogserie ‘De juridische gevolgen van het coronavirus‘ vindt u veel meer artikelen vanuit verschillende rechtsgebieden.

Over Ernst van Win

Ernst van WinErnst van Win is actief op het breukvlak van arbeid en onderneming en in de medezeggenschap. Het vinden van de beste oplossing voor zijn cliënten staat voor hem met stip bovenaan. Dat doet hij dan ook met de nodige bevlogenheid en vasthoudendheid. Daarnaast beschikt Ernst over het vermogen tot relativeren, wat hem regelmatig goed van pas komt in zijn werk als zakelijk mediator.

 

 

Ernst van Win | e.vanwin@declercq.com | 06-50667130


Blogserie ‘De juridische gevolgen van het coronavirus’

Wilt u meer informatie over de juridische gevolgen van het coronavirus? Onze specialisten volgen de ontwikkelingen op de voet en houden u via kennisblogs steeds op de hoogte. Alle relevante informatie op het gebied van Arbeidsrecht, Medezeggenschapsrecht, Ondernemingsrecht en IT, IE & Privacy leest u in onze uitgebreide blogserie ‘De juridische gevolgen van het coronavirus’. Bij nieuwe ontwikkelingen wordt deze uiteraard steeds direct aangevuld. Voor een overzicht van alle blogs in deze blogserie, klik hier.

Juridische Corona Helpdesk

De gevolgen van het Coronavirus (COVID-19) zijn immens. De maatschappelijke impact is nog niet te overzien. Wat betekent dat voor uw onderneming of organisatie? Met het oog op al uw vragen en vanuit een integrale aanpak vanuit al onze teams opent De Clercq een Juridische Corona Helpdesk. Onze specialisten zijn per direct 24/7 bereikbaar voor al uw vragen. Chat live of ontvang een kort advies per mail. Meer info? Klik hier!

Ook interessant?