Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
Algemeen

Cliënten De Clercq beoordelen dienstverlening met 9,1!

28 december 2017 - < 1 minuten leestijd

De specialisten van De Clercq streven in hun dienstverlening altijd naar de beste kwaliteit. Door onze cliënten wordt dat gewaardeerd; in 2017 is onze dienstverlening beoordeeld met een 9,1! Een prachtig resultaat.

Om dat voor u te kunnen realiseren, leggen we de lat voor onszelf hoog. Goed is niet goed genoeg, we willen excelleren. Daarom selecteren we onze juristen op hun expertise en ervaring en op hun vermogen zich vast te bijten in een dossier. Want kennis telt, ervaring geeft overwicht en elk detail kan doorslaggevend zijn. We durven u daarom te beloven dat De Clercq de beste kennis van zaken heeft om u of uw juridische afdeling bij te staan in een geschil.

Deze beoordeling is tot stand gekomen in samenwerking met Advocaatscore.nl, waarvan wij vorige week de award mochten ontvangen.

 

 

Wilt u kennismaken met een van onze specialisten? Neem dan contact op. Als u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws en de beste tips, dan kunt u zich ook inschrijven voor een van onze nieuwsbrieven!

Ook interessant?