Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
Algemeen

De Clercq Advocaten Notariaat en Onderwijsbureau Hollands Midden ondertekenen samenwerkingsconvenant

8 juni 2017 - < 1 minuten leestijd

Het Onderwijs Bureau Hollands Midden verzorgt op dit moment de bedrijfsvoering van meer dan 50 besturen en 200 scholen in het basis-, voortgezet en speciaal onderwijs. Dit doen zij met ruim 60 medewerkers vanuit het kantoor in Leiden. De medewerkers van het OHM vallen op door hun kennis, betrokkenheid en oprechte aandacht voor de schoolsituatie. Zij anticiperen in de uitvoering van hun werkzaamheden op nieuwe wet- en regelgeving gericht op de gemeenschappelijke zorg voor het onderwijs.

De Clercq is een van oudsher Leids kantoor, gespecialiseerd in een select aantal rechtsgebieden en in specifieke markten. Hierbinnen worden de ontwikkelingen op de voet gevolgd. De Clercq streeft in haar dienstverlening altijd naar een gelijkwaardige samenwerking en een partnerschap met haar cliënten.

De al bestaande samenwerking tussen OHM en De Clercq willen zij duurzaam voortzetten. Om die reden hebben John de Leeuw (OHM) en Henriëtte van Baalen (De Clercq) een samenwerkingsconvenant ondertekend. Op diverse rechtsgebieden is De Clercq de preferred advocaat/notaris van OHM. Daarnaast zal De Clercq jaarlijks een lezing, cursus of workshop speciaal voor de klanten van OHM organiseren.

OHM en De Clercq zien uit naar een plezierige voortzetting van de samenwerking.

Ook interessant?