Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
IT, IE & Privacy

Natascha van Duuren reikt eerste exemplaar van boek Multidisciplinaire aspecten van Artificial Intelligence uit

18 november 2019 - < 1 minuten leestijd

Op 14 november jl. heeft onze partner IT, IE & Privacy Natascha van Duuren samen met Victor de Pous het eerste exemplaar van het boek Multidisciplinaire aspecten van artificial intelligence uitgereikt aan de voorzitters van het KNVI. Aan het boek schreven maar liefst vier kantoorgenoten mee, naast Natascha van Duuren ook Jeroen van Helden, Teun Pouw en Robert Sanders.

De bundel wil bijdragen aan het inzicht in kunstmatige intelligentie, door de veelbesproken en transformerende sleuteltechnologie van diverse kanten te belichten. De urgentie om de vraagstukken omtrent AI snel én vanuit een breed perspectief op te pakken, wordt in de media regelmatig benadrukt. De KNVI is bij uitstek de partij die eraan kan bijdragen dat Nederland bijblijft in de race rond AI.

Kennisdeling is niet alleen relevant voor degenen die reeds met AI aan de slag zijn of dit binnen afzienbare tijd zullen gaan doen. Ook voor beleidsmakers zal deze bundel van waarde kunnen zijn, juist doordat de kansen maar ook de uitdagingen van AI vanuit de brede praktijk worden belicht.

   

Het boek is te bestellen bij uitgeverij deLex, ISBN: 978-90-8692-072-3

Ook interessant?