Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
AlgemeenArbeid, Medezeggenschap & Pensioen

Renate Vink-Dijkstra benoemd tot bestuurslid van de BVMP   

23 november 2020 - < 1 minuten leestijd

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Beroepsvereniging voor Medezeggenschapsprofessionals (BVMP) is Renate Vink-Dijkstra zojuist (gezamenlijk met Sonja Kroeke, Dennis Schwartz en Henny Dijkstra) benoemd tot nieuw bestuurslid. Samen met Rolf Marselis en Jan Bubberman vormen zij het nieuwe bestuur van de BVMP.

De BVMP is een vereniging voor en door professionals werkzaam in de medezeggenschap. Leden zijn werkzaam als trainers, adviseurs, ambtelijk secretarissen, advocaten en anderen die zich beroepsmatig bezighouden met medezeggenschap en participatie in arbeidsorganisaties. De BVMP verzorgt jaarlijks voor haar leden diverse kennisbijeenkomsten, praat met elkaar over vernieuwing van de medezeggenschap en heeft daarnaast ook een publieke stem daar waar het gaat om ontwikkelingen in de medezeggenschap.

Binnen het bestuur van de BVMP zal Renate zich samen met het bestuur inzetten voor de bevordering van medezeggenschap in algemene zin. Daarnaast zal zij onder meer de linkin pin voor de commissie Intern zijn; de commissie die zich inzet voor het bevorderen van de professionaliteit van de medezeggenschapsprofessionals en voor de ontwikkeling binnen het vakgebied.

Wij wensen Renate en het nieuwe bestuur van de BVMP mooie jaren vol medezeggenschap toe!

Ook interessant?