Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
Arbeid, Medezeggenschap & Pensioen

Arbeidsrechtelijke Ontwikkelingen 2019

24 januari 2019 - < 1 minuten leestijd

De ontwikkelingen in het Arbeidsrecht volgen elkaar snel op. U wilt hiervan altijd op de hoogte zijn. Maar ziet u soms ook door de bomen het bos niet meer? Om u daarbij te helpen, hebben de specialisten van het team Arbeid, Medezeggenschap & Pensioen ook dit jaar weer de belangrijkste ontwikkelingen op een rij gezet.

In het document ‘Ontwikkelingen in het Arbeidsrecht 2019’ zijn alle relevante ontwikkelingen op overzichtelijke wijze samengevat. Handig als naslagwerk of als check-up voor uw bedrijf. In het overzicht vindt u onder meer een hoofdstuk over de Wet arbeidsmarkt in balans, de zieke werknemer, maar ook een checklist met aandachtspunten voor uw bedrijf. De juridische ontwikkelingen zijn op onderwerp gesorteerd en eenvoudig via de inhoudsopgave terug te vinden.

Wilt u dit document graag ontvangen? Laat dan hieronder uw gegevens achter, en u ontvangt het direct in uw mailbox.

Het team Arbeid, Medezeggenschap & Pensioen is een van de grootste en bekendste gespecialiseerde arbeidsrechtteams van Nederland. We adviseren voornamelijk nationale en internationale bedrijven en (semi)publiekrechtelijke instellingen. Voor een aantal daarvan zijn we al jarenlang huisadvocaat.

Wilt u altijd op de hoogte blijven van alle relevante updates, tips en events? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief! Of neem contact op met een van onze specialisten.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Ook interessant?